Γιαννάκη Μυρτώ, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Δασκάλα και Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών) με μεταπτυχιακό (MA) στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (Παν/μιο East London, Αγγλία). Έχει 8 χρόνια εργασιακή εμπειρία ως δασκάλα σε όλες τις τάξεις και ως δασκάλα παράλληλης στήριξης σε δημόσια δημοτικά σχολεία. Παράλληλα, στον ιδιωτικό τομέα, συνεργάζεται με Kέντρα Eιδικής Aγωγής, εκπονώντας μαθησιακές αξιολογήσεις, οργανώνοντας το εξατομικευμένο μαθησιακό ή συμπεριφορικό πρόγραμμα των μαθητών και αναλαμβάνοντας εν γένει τη μαθησιακή υποστήριξη σε μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Έχει εκπαιδεύσει παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, γενικές ή ειδικές (δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, δυσαριθμησία), ΔΕΠ-Υ (οργάνωση μελέτης, μαθησιακό), ή στο φάσμα του αυτισμού (κοινωνικές δεξιότητες, επικοινωνία, μαθησιακό), ηλικίας 5 - 15 ετών. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε άλλα πλαίσια με παιδιά (κατασκηνώσεις, ομάδες συλλόγων, εθελοντικές οργανώσεις).

Το επίκεντρο της δουλειάς μου είναι η επίτευξη των γνωστικών στόχων και η επιτυχής σχολική, και κοινωνική, ένταξη, με τρόπο δημιουργικό, ώστε να κινητοποιείται το παιδί εσωτερικά, να προσπαθεί και να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό.

Ενδιαφέρομαι για αξιολόγηση – κατάρτιση - εκπόνηση προγραμμάτων ειδικής αγωγής και εξατομικευμένη μελέτη, στα πλαίσια των αναγκών του μαθητή.

  • Περιοχές: ευρύτερα στην Αττική

Δείτε το βιογραφικό

Τηλ.: 6970882250 | Στείλτε ένα E-mail στην Μ. Γιαννάκη

Συνημμένα αρχεία: 

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;