Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Οδηγός υπηρεσιών

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, στην online έκδοσή του (σε ιστοσελίδες) λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας για τους φορείς που μεταφέρουν τα νέα τους μέσω του www.noesi.gr. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Παρουσιάζεται ανά ενότητα για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και, κατόπιν σχετικού αιτήματος, ​αποστέλλεται δωρεάν ως ηλεκτρονικό βιβλίο.

Βρείτε κατάλληλο πλαίσιο σε δημόσιο, ευρύτερο μη κερδοσκοπικό και ιδιωτικό τομέα

Εικόνα NOESI.gr

Για μερικούς - μερικούς οι διακοπές είναι περίοδος ...αναζητήσεων!

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Αγαπητοί γονείς, το NOESI.gr διαθέτει έναν μηχανισμό διαπίστευσης επαγγελματιών με στόχο την υποστήριξη των γονέων που αναζητούν ιδιώτες για συνεργασία. Από αυτό το καλοκαίρι, διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα των γονέων να βρίσκουν το κατάλληλο πλαίσιο, στον δημόσιο ή / και τον ιδιωτικό τομέα. Με βασικό εφόδιο τον μεγαλύτερο Οδηγό υπηρεσιών "Προνόησε" που κυκλοφορεί στον τέλος του μήνα έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε σε γονείς όλες τις επιλογές τους.

Αλλαγή σχολείου και απασχόληση για τον γιο μου 21 ετών (Κερατσίνι)

Εικόνα Anemwnh69

Το παιδί μου είναι 21χ και πηγαίνει στο ίδρυμα Θεοτόκος, θα μετακομίσουμε σύντομα από τα Πατήσια στο Κερατσίνι. Ψάχνω να βρω κάτι να απασχολείται, εφόσον δεν μπορεί το πούλμαν να το παίρνει λόγου απόστασης. Πάσχει από εκ γενετής επιληψία και έχει και σύνδρομο Chiari, εδώ και δυο χρόνια έχουμε τοποθέτηση βαλβίδα ραχιαίως. Παρακαλώ εάν γνωρίζετε κάτι να με ενημερώσετε!

Υπάρχει κάποιο Κέντρο στο Κορωπί;

Εικόνα venny

Υπάρχει κάποιο αποτέλεσματικο Κέντρο κοντά στο Κορωπί; Για διαταραχές λόγου και βελτιωση στάση σώματος (χαλαρότητα, αδεξιότητα, αδρή κινητικότητα).

Πρωινό εντατικό πρόγραμμα ????

Καλησπερα στην παρεα σας. Πρωτη φορα εγγραφομαι σε καποιο forum και συγχωρεστε με για την απειρια μου. Εχω λοιπον και εγω 2 αγορακια το μεγαλο μου ειναι 5 χρονων και τυπικης αναπτυξης, το δεύτερο αγορακι μου ο Βασιλης ειναι 28 μηνων και τον 02/2016 διαγνωσθηκε μετα απο τρεις επισκεψεις σε αναπτυξιολογους με αυτιστικα στοιχεια και ΔΑΔ. Υπηρχε ενα διμηνο πενθους στην οικογενεια δεν το κρυβω... παρολο αυτα ξεκινησαμε τον Μάρτιο πρωιμη παρεμβαση με 3 φορες την εβδομαδα εργοθεραπειες, και το πρωι παιδικο σταθμο σε δημοσιο. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης...

Αναζήτηση Kέντρου λογοθεραπείας εργοθεραπείας Πικέρμι - Παλλήνη - Χαλάνδρι

Εικόνα VT

Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν κάποιος έχει θετική εμπειρία από κάποιο κέντρο στις περιοχές Πικέρμι, Παλλήνη, Χαλάνδρι, να με ενημερώσει. Ενδιαφέρομαι για λογοθεραπεία και εργοθεραπεία για τον γιο μου 4 ετών. Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Σελίδες

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Αναζητώ κατάλληλο πλαίσιο

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;