Εικόνα Φωτεινή Ταχατάκη

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε πληροφορίες για τα μέλη του NOESI.gr Μάθετε περισσότερα εδώ.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Αναζητούμε επαγγελματίες εξωστρεφείς και συνεργατικούς για την ομάδα noesi.gr :)
Γίνετε μέλος με 36,50 € για έναν ολόκληρο χρόνο! Μάθετε περισσότερα στο noesi.gr/coworking.

Μέλος:

2 μήνες 1 εβδ

Ακολουθούν

Το μέλος αυτό δεν το ακολουθούν άλλα μέλη.

Επικαιρότητα

Το NOESI.gr παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους παρόχους υπηρεσιών Ειδικής Αγωγής (Λόγο- Έργο- Φύσικο- θεραπευτές, Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς κ.ο.κ.). Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία νέα:

Η Κίνηση Χειραφέτησης ΑμεΑ: "Μηδενική Ανοχή" καλεί του πάντες σε διαβούλευση - με θέμα τις αλλαγές στο καθεστώς ΕΟΠΥΥ - την Πέμπτη 19/01/2017, ώρα 15:30, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Παλ. Φάληρο 175 64 - Είσοδος από Πεντέλης 11) στην αίθουσα των 120, στον 1ο όροφο. Ο χώρος είναι προσβάσιμος. Μάθετε περισσότερα.

Τελευταίες εξελίξεις

Ο ΕΟΠΥΥ έδωσε παράταση προθεσμίας για αποζημίωση δαπανών στους ασφαλισμένους για θεραπείες Ειδικής Αγωγής μέχρι 25/01/2017. Δείτε αναλυτικά από εκεί και έπειτα τι προβλέπεται.

Το Υπουργείο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για τρίμηνη παράταση στο υπάρχον καθεστώς απόδοσης δαπανών, που κατατέθηκε από Συλλόγους Φορέων Ειδικής Αγωγής. Δείτε τα αιτήματα αναλυτικά. Στο μεταξύ, υπάρχουν δηλώσεις και φόβοι για περικοπή των δαπανών για την Ειδική Αγωγή σε 60 εκατ. ευρώ από 109 εκατ. ευρώ που ήταν το 2016, κατά τα ανεπίσημα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ.

Όλες τις σχετικές εξελίξεις σε μία σελίδα: Επικαιρότητα — Νέα Σύμβαση ΕΟΠΥΥ.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;