Εικόνα Βασιλική Μαρούλη

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε πληροφορίες για τα μέλη του NOESI.gr Μάθετε περισσότερα εδώ.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Μέλος:

3 έτη 1 μήνας

Επικαιρότητα

  • Τελευταία είδηση — Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου για την παροχή υπηρεσιών ειδικής αγωγής

  • Τελευταία εξέλιξη — 03/02/2017: Επίσημη παράταση (και γραπτή οδηγία) ΕΟΠΠΥ για τις δαπάνες για την Ειδική Αγωγή — ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Όλα τα Περιφερειακά και Τοπικά Υποκαταστήματα Μισθωτών ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν αιτήματα δικαιούχων για αποζημίωση δαπανών για παροχές ασθένειας σε είδος, που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 28-2-2017. Τα ανωτέρω αιτήματα θα διαβιβάζονται, στις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Οργανισμού (Αρ. Πρωτ.: ΔΒ3Α/οικ.4362).

Όλες τις σχετικές εξελίξεις σε μία σελίδα: Επικαιρότητα — Νέα Σύμβαση ΕΟΠΥΥ.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;