Πώς μπορώ να συνδράμω το NOESI.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Αξιοποιούμε τη συνεισφορά για να παρέχουμε κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων / Ατόμων με Αναπηρία, βάσει καταστατικού. Στηρίξετε τις υπηρεσίες μας διαθέτοντας αντί χρηματικού ποσού, γραμματόσημα, χρόνο ομιλίας για τηλεφωνικές επικοινωνίες.

► Διαβάστε πώς παρακάτω.

ANANOESI ® ANANEOSI

[1] Δωρίστε χρόνο ομιλίας.

Από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας δωρίστε 5€ ή 10€ στα νούμερα:

  1. WIND F2G  6948986898 & 6907643701 & 6907643658
  2. COSMOTE  6984751366 & 6944987319

[2] Στείλετε γραμματόσημα.

Από κατάστημα ΕΛΤΑ αγοράστε& γραμματόσημα μικρής αξίας π.χ. 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51

[3] Στείλτε χρήματα online ή μέσω τράπεζας.

Xρησιμοποιήστε πιστωτική, χρεωστική κάρτα, internet banking για να κάνετε τη δωρεά σας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο* ορίζοντας το ποσό που επιθυμείτε.

*

(*) https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2FZ5FURRJ79ZL

  • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paypal.me/noesigr. Η μεταφορά μεταξύ λογαριασμών PayPal είναι δωρεάν.

  • Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε τη δωρεά σας μέσω τράπεζας Alpha Bank. Επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact για τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Ευχαριστίες!

Giochi Preziosi‬ HellasΕυχαριστούμε θερμά τη ‪‎Giochi Preziosi‬ Hellas για τη δωρεά της με ένα σωρό παιχνίδια, ώστε και το 2017-2018 να φροντίσουμε οι μικροί θησαυροί της να πιάσουν τόπο ...εννοείται στα χέρια των μεγάλων θησαυρών του www.noesi.gr όοοοοολα τα παιδιά!

Οι χρηματικές δωρεές αξιοποιούνται ως εξής: 
— ανάπτυξη της πλατφόρμας του χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών,
—  κάλυψη λειτουργικών εξόδων των συνεργατικών ομάδων για την περαιτέρω αξιοποίηση της δωρεάς της Google ύψους 60.000 δολαρίων σε ετήσια βάση, και, τέλος, 
— ανάπτυξη της έντυπης έκδοσης του Οδηγού υπηρεσιών.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν βάσει καταστατικού.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.