Αναζητώ...

Εικόνα NOESI.gr

Πολλοί γονείς και επαγγελματίες αναζητούν πληροφορίες, ανθρώπους και υπηρεσίες. Παρακάτω, έχουμε ομαδοποιήσει τα πιο σημαντικά αιτήματα αναζήτησης, που ίσως ταιριάζουν με κάτι που αναζητείτε κι εσείς. Οι παρακάτω τίτλοι είναι σύνδεσμοι (links) σε ιστοσελίδες, που ομαδοποιούν τις αναρτήσεις για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Εμπλουτίζονται διαρκώς και θα τους βρείτε από το "Μενού Πλοήγηση" ως "Βρείτε αναρτήσεις ανά θέμα".

❶ Διάγνωση
❷ Πρώιμη παρέμβα­ση
❸ Κέντρα
❹ Ελεύθερος χρόνος
❺ Στέγες (ΣΥΔ) Οικοτροφεία
❻ Λοιπά

Σχόλια

Επιληπτολόγος ενηλίκων

Εικόνα anamela

Καλησπέρα Σας! Αναζητούμε επιληπτολόγο ενηλίκων για το γιο μας , που είναι 26 ετών και έχει φαρμακοανθεκτική επιληψία. Ο μέχρι τώρα γιατρός μας αποχωρεί από την ενεργό δράση. Προτιμάμε κάποιον νοσοκομειακό γιατρό. έχει κανείς κάποια αξιόπιστη πρόταση; Ευχαριστώ.

Παράλληλη στήριξη στην 1η δημοτικού

Εικόνα micheldim

Καλημέρα..Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου στοιχίζει η ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας για την 1η δημοτικού?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Places to play in Thessaloniki

Εικόνα Veronica Popa

Η ανάρτηση αυτή έχει μεταφερθεί σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.noesi.gr/post/places-play-thessaloniki

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;