Παραπεμπτικό για επανεξέταση, το ζητούμε ή το στέλνουν

Εικόνα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑ

Καλησπέρα. Για επανεξέταση, όσο αφορά στο παρεπεμπτικό φορέα ασφάλισης που χορηγείται από τον φορέα (π.χ. ΙΚΑ) θα το αναζητήσουμε ή θα το στείλει ο φορέας;

Εγκεφαλική παράλυση και βλαστοκύτταρα (σπαστική τετραπληγία)

Εικόνα Stella

Έχω μια κορη 8 ετων με σπαστικη τετραπληγια. Ενδιαφερομαι να μαθω αν υπαρχουν γονεις παιδιων με εγκεφαλικη παραλυση που εχουν κανει στα παιδια τους τη θεραπεια με τα βλαστοκυτταρα στην Ελλαδα και αν ειδαν καποιο αποτελεσμα. Η γιατρος μας ειναι αρνητικη, λεγοντας μας οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο και γω αναρωτιέμαι μήπως τελικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Έχοντας τον πατέρα μου με νόσο Huntington

Εικόνα lefteris chatzichristakis

Έχοντας τον πατέρα μου με νόσο Huntington και ποσοστό αναπηρίας 90% απόφαση του ΚΕΠΑ, θα ήθελα να ενημερωθώ αν δικαιούται κάποιο επίδομα αναπηρίας. Είναι 65 ετών συνταξιούχος ΟΑΕΕ.

Ζητείται Λογοθεραπευτής /-τρια για κατ' οίκον παρέμβαση (Ανατολική Αττική)

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Ζητείται λογοθεραπευτής /-τρια για κατ οίκον συνεδρίες σε νήπιο, 2 φορές / εβδομάδα. Περιοχή: Ανατολική Αττική.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Μ. Stora / Παιδιά & έφηβοι: η γενιά της οθόνης, τα υπέρ και τα κατά

Εικόνα Marina Veneka
ΚΥΚΛΟΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
Παρ, 30/09/2016 - 19:15

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19.00, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδoς θα φιλοξενήσει στο Auditorium Theo Angelopoulos τον γάλλο ψυχαναλυτή Μικαέλ Στορά [Michaël Stora], ο οποίος θα παρουσιάσει την ομιλία «Παιδιά και έφηβοι: η γενιά της “οθόνης” – τα υπέρ και τα κατά», στο πλαίσιο της οποίας θα εξετάσει τη στάση των γονιών απέναντι στη σχεδόν εθιστική σχέση που αναπτύσσουν τα παιδιά και οι έφηβοι με τα κινητά, τα τάμπλετ, τα smartphones, τις κονσόλες και τους υπολογιστές που έχουν κατακλύσει τη ζωή μας.

Δικαιώματα και παροχές για ποσοστό 60% αναπηρίας

Εικόνα ΣΑΒΒΑΣ

Καλησπέρα, ονομάζομαι Σάββας και είμαι 35 ετών. Πέρσι είχα ένα εργατικό ατύχημα, με αποτέλεσμα να μου ακρωτηριάσουν το δεξί χέρι στο ύψος του καρπού. Πέρασα από τα ΚΕΠΑ για πιστοποίηση αναπηρίας και μου έδωσαν 60%. Έκανα ένσταση αλλά πάλι 60% μου έδωσαν. Τι δικαιώματα μπορώ να διεκδικήσω;

Έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά από 30/08/2016

Εικόνα Άννα Ψαρρά

Καλησπέρα, έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά για επίδομα ασθένειας από 30 Αυγούστου 2016 και χρήματα δεν έχουνε μπει στο λογαριασμό μου.

Φύλαξη και δημιουργική απασχόληση νηπίων (Άλιμος)

Εικόνα Κάκια Οικονομίδου

Ζητείται άμεσα κοπέλα (νηπιαγωγός, βρεφονηπιοκόμος, παιδαγωγός, προσχολικής αγωγής, babysitter κτλ) για φύλαξη και δημιουργικη απασχόληση 2 αγοριών (2.3 χρονών και 3.8 χρονών). Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απογεύματα. 41 ώρες ανά μήνα που θα διανέμονται ανάμεσα στις 4:30 με 9:30 το απόγευμα. Περιοχή: Άλιμος .

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Άτομο για διάβασμα μαθητή με γραφή Braille (Πειραιάς)

Εικόνα Sarra

Καλησπέρα. Ψάχνω μια κοπέλα που να γνωρίζει την γραφή Braille για να διαβάζει τον γιο μου στο σπίτι καθημερινά, απογευματινή ώρα. Μένουμε Πειραιά.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αυτισμός και ύψος επιδόματος

Εικόνα Andreas Kynigos

Η κόρη μου πέρασε απο τα ΚΕΠΑ πρόσφατα και η γνωμάτευση αναφέρει δείκτη νοημοσύνης 40, μεσαία νοητική στέρηση και διαταραχή αυτιστικού φάσματος. Ποσοστό αναπηρίας 85%. Τι επίδομα δικαιούται;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.