Δήλωση περί εγκυρότητας πληροφοριών

Εικόνα NOESI.gr

Σε συμφωνία με τον λόγο ύπαρξής του, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το NOESI.gr ή τις πληροφορίες που παρέχει για διαγνωστικούς σκοπούς ή για να υποκαταστήσετε τη γνωμάτευση, συμβουλή ή θεραπευτική αγωγή, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να λάβετε από αρμόδιους επαγγελματίες.

Αναζητούμε δασκάλα για παράλληλη στήριξη μαθητή 7 ετών με Άσπεργκερ (Άνω Λιόσια)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε δασκάλα για παράλληλη στήριξη για μαθητή 7 ετών στο φάσμα του αυτισμού (Asperger) για περιοχή Ζωφρια, Άνω Λιόσια Αττικής. Ωράριο: 08.00 - 13.15.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 28/09/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται σύνοδος παράλληλη στήριξη για Α' Δημοτικού (Μαρούσι)

Εικόνα Carer

Ζητείται σύνοδος παράλληλη στήριξη για Α' Δημοτικού στην περιοχή Αμαρουσίου. Απαραίτητα προσόντα: ανώτερη εκπαίδευση εκπαιδευτικός βαθμίδας δημοτικου σχολείου, μετεκπαίδευση μάστερ σε ειδική αγωγή, ενεργητικό ευχάριστο άτομο, με αγάπη για τα παιδιά και εμπειρία σε παράλληλη στήριξη τουλάχιστον τριών ετών.

(*) Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αττική

Συμμετέχει στις Ομάδες

Αν μένετε ή εργάζεστε στην Αττική και είστε μέλος στο noesi.gr, "ακολουθήστε" αυτή την Ομάδα για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως μέλη που αναζητούν πληροφορίες, αγγελίες, εκδηλώσεις ή δράσεις και ειδήσεις από την επικαιρότητα.

Νέα για την ακοή, βαρηκοΐα, κώφωση

Συμμετέχει στις Ομάδες

Την Ομάδα αυτή τη ζήτησε μία μητέρα παιδιού με κοχλιακό εμφύτευμα, με το ακόλουθο μήνυμα:

Με όλη μου την εκτίμηση, επειδή θελω να βοηθήσω τον γιο μου να κοινωνικοποιηθεί περισσότερο, γιατί είναι πολύ κλειστό παιδί, θα ήθελα μία ομάδα γονέων ή ιδιωτών που φέρνει σε επαφή άτομα με συναφή προβλήματα ακοής. Γιατί όχι και ομάδα γονέων παιδιών με κοχλιακά εμφυτεύματα!! 

ΛΟΓΟΣ & ΓΡΑΦΗ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο για το Επιστημονικό Διαγνωστικό Θεραπευτικό Κέντρο Λόγος και Γραφή.Tο Επιστημονικό Διαγνωστικό Θεραπευτικό Κέντρο "Λόγος και Γραφή" ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993. Σήμερα, λειτουργούν τρία Κέντρα, σε Αθήνα, Γαλάτσι, Ν. Ιωνία. Στελεχώνονται από διεπιστημονική ομάδα με σκοπό να αναδεικνύει τη σημαντικότητά της στην πληρέστερη αντιμετώπιση συγκεκριμένων δυσκολιών. Παρέχουν υπηρεσίες σε παιδιά με δυσκολίες στο λόγο, στην ομιλία, στην επικοινωνία, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, ανωριμότητα, παιδιά με υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, θέματα συμπεριφοράς.

Υδροκέφαλο στον πατέρα μου, με αναπηρία 70%, μας είπαν ότι δεν δικαιούται κάτι

Εικόνα Giannisqq

Λεγομαι Γιαννης. Ο πατερας μου τυρρανιεται με υδροκεφαλο εδω και 7 χρονια. H κατασταση εχει χειροτερεψει τον τελευταιο χρονο και φωναξαμε Eπιτροπη μηπως δικαιουμαστε κατι. Δεν μπορει να κανει τιποτα χωρις την βοηθεια της μητερας μου. Ακομα και η βαδιση του γινεται με πολυ δυσκολια με Π και για δυο μετρα μπορει να κανει κ 30 λεπτα ή να χρειαστει να καθησει να ξεκουραστει... καποιες μερες δεν μπορει να κουνηθει και καθολου.. και η κατασταση χειροτερευει...και αλλα πολλα.... Μας εβγαλαν αναπηρια 70% και οτι δεν δικαιουται κατι... Μπορω να κανω κατι? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας...

Θέσεις εργασίας σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δείτε τις πρόσφατες θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται / διακινούνται προς τα διαπιστευμένα μέλη της νόησης στο διαδίκτυο από ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών σε Χαλάνδρι, Ραφήνα, Πετρούπολη Αττικής, και σε Πάτρα, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη.

Ζητείται άτομο για μελέτη μαθημάτων Α Γυμνασίου αγγλόφωνου σχολείου (Μαρούσι)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή/και ψυχολόγος με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες για υποστήριξη στην οργάνωση μελέτης και μελέτη μαθημάτων Α' γυμνασίου αγγλικού σχολείου. Παράλληλα και διαμέσου των μαθημάτων, θεραπευτική στήριξη με χρήση μεθόδων για την βελτίωση μαθησιακών δυσκολιών, ΔΕΠ.Υ. (δυσκολίες όπως συγκέντρωση, οργάνωση μελέτης, ανάπτυξη αναλυτικού/ολοκληρωμένου γραπτού λόγου κ.λπ.). Απαραίτητο στοιχείο η άριστη γνώση αγγλικών - ιδανικά απόφοιτη Βρετανικού Πανεπιστημίου. Ώρες εργασίας από τις 4μμ έως περίπου τις 7μμ καθημερινά. Μεταφορά 1-2 φορές την εβδομάδα σε κοντινές εξωσχολικές δραστηριότητες κοντά στο σπίτι. Πιθανότητα και φύλαξης σε περίπτωση σχολικών διακοπών ή ασθένειας με ένα επιπλέον ενδεικτικό κόστος (συζητήσιμο). Περιοχή: Μαρούσι

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/09/2017.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.