15 λογοθεραπείες ανά μήνα

Εικόνα Despdamou

Καλημερα. Η κορη μου κανει λογοθεραπειες τα τελευταια 2 χρονια. Οπως αναγραφει και η γνωματευση δικαιουται 15 συνεδριες το μηνα. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: για τον μηνα Δεκεμβρη τα μαθηματα εγιναν απο 1 εως 17 Δεκεμβριου. Ομως μου επεστρεψαν 165 ευρω και οχι 225 ευρω οπως τους υπολοιπους μηνες. Γνωριζετε για ποιο λογο;

Ηδη με αναπηρια 67% ψυχολογικο επαθε υποτροπιαζουσα πολλαπλή σκλήρυνση

Εικόνα Άριελ Πολυξένη

Προς το παρον παιρνει για το ψυχολογικο προνοιακο επιδομα 625 € το δημηνο, δεν εχει ενσημα ειναι 38 χρονων με χαρτι Ι5 απο τον στρατο (ψυχολογικο) και η αποφαση απο ΚΕΠΑ αρχισε από 08/2017 ληγει τον 06/2020. Ποια ειναι τα βηματα αναλυτικα που πρεπει να κανει; Τι δικαιουται; Δικαιουται παραπανω χρηματα και αν ναι με ποιον τροπο; Τι πρεπει να προσεξει; Για την υποτροπιαζουσα πολλαπλη σκληρυνση ειναι μονιμα πλεον η αποφαση συμφωνα με τους νεους νομους / πινακες;

Αναζητούμε παράλληλη στήριξη για μαθήτρια Α' τάξης με διάγνωση ΔΑΔ (Πάτρα, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Ζητείται κοπέλα της ειδικής αγωγής για παράλληλη στήριξη παιδιού με διάγνωση ΔΑΔ, Α τάξη δημοτικού, για την σχολική χρονιά 2018-2019. Περιοχή: Πάτρα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 28/04/2018.

Παράλληλη στήριξη σε παιδικό σταθμό (Νέο Ηράκλειο Αττικής)

Εικόνα Carer

Ζητείται λογοθεραπευτής /-τρια ή εργοθεραπευτής /-τρια για παράλληλη στήριξη σε παιδικό σταθμό για αγοράκι ηλικίας 5 ετών. Περιοχή: Νέο Ηράκλειο Αττικής

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/04/2018.

Θέλω να κάνω ένσταση στην Επιτροπή, μου έδωσαν 58%

Εικόνα Anonymous

Γεια σας, έχω περάσει επιτροπή ψυχολογικά και ορθοπεδικά προβλήματα μου έχουν δώσει 58%. Θέλω να κάνω ένσταση. Τι θα γίνει; Βοηθήστε. 

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό (διάφορες ειδικότητες) για παράλληλη στήριξη μαθητή Δ' Δημοτικού (Ελληνικό, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδική παιδαγωγός (ή οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα, ψυχολόγος, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής, κ.λ.π.) με εμπειρία, για την παράλληλη στήριξη αγοριού με ΔΑΔ  για την επόμενη σχολική χρονιά (2018-2019) που θα φοιτήσει στην Δ' Δημοτικού. 

Ωράριο: Η απασχόληση είναι πρωινή, σύμφωνα με το σχολικό πρόγραμμα  (08:15 - 13:15). Το σχολείο βρίσκεται στο Ελληνικό στην Αττική (εύκολη πρόσβαση με Μετρό).

Διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού (Δυσπραξία) & ΕΟΠΥΥ

Εικόνα loula

Mήπως γνωρίζει κανείς, σύμφωνα με το άρθρο 17 της Ειδικής Αγωγής του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας, ένα παιδί με γνωμάτευση Ψυχοκινητικής Καθυστέρησης, Διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού και προβλήματα άρθρωσης, ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να πάρει από τον ΕΟΠΥΥ για θεραπείες.

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε παιδιά με αυτισμό

Εικόνα Δέσποινα Πάνου

Καλημερα ήθελα να με ενημερώσετε για τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα σε παιδιά με αυτισμό. Και πιο είναι το κόστος.

Νεότερα για τις αιτήσεις εργασίας στο Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ"

Εικόνα NOESI.gr

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποψηφίους που υπέβαλαν αίτηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ"). Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι την τρέχουσα εβδομάδα (23-29/04/2018) κλείνει το σύστημα διαχείρισης των αιτήσεων. Παρακαλούμε τους υποψηφίους να βρουν το ονοματεπώνυμό τους στη σχετική λίστα, προς επιβεβαίωση ότι η αίτησή τους έχει υποβληθεί ορθά.

Λήξη περιόδου υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ"

Εικόνα NOESI.gr

Ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις θέσεις εργασίας στο Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" ολοκληρώνεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Παρακαλούμε όσους υποψήφιους έχουν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με ένα μέλος της ομάδας της νόησης στο διαδίκτυο στα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/contact

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ Διαβάστε αναλυτικά όλα τα νεότερα για το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi.

Επισκεφτείτε την Ομάδα του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ στο Facebook. Επισκεφτείτε την Ομάδα του προγράμματος στο Facebook.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.