Αναζητώ ειδικό παιδαγωγό για παιδί με ΔΑΦ στον παιδικό σταθμό (Νέα Σμύρνη, 2018-2019)

Εικόνα Χρήστος Βλάχος

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό για παράλληλη στηριξη, για αγοράκι 3,5 ετών με ΔΑΔ (ΔΑΦ), προκειμένου να ενταχθεί σε παιδικό σταθμό στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 01/07/2018.

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη μαθητή Β' Δημοτικού με ΔΑΦ (Νέος Κόσμος, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδική/ ός παιδαγωγός, για παράλληλη στήριξη αγοριού Β' Δημοτικού με αυτισμό, για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2018-2019. Περιοχή: Ν. Κόσμος.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/06/2018.

Η "Αμαρυσία Εστία" αναζητά Εργοθεραπευτή /-τρια (Μαρούσι)

Εικόνα Ιφι

Είμαστε η "Αμαρυσία Εστία" (Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ) και λειτουργούμε ομάδα δημιουργικής απασχόλησης 6 παιδιών. Ζητούμε εργοθεραπευτή /-ια για απογευματινή απασχόληση 2 ωρών (6 - 8 μμ.), Τρίτη και Παρασκευή στο Μαρούσι, κατά προτίμηση με μπλοκάκι. 

Η ανακοίνωση για αυτή τη θέση εργασίας διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη των συνεργατικών ομάδων στις 28/06/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών και των προκηρύξεων. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΕΣΤΙΑ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)

Εικόνα NOESI.gr

Το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Δήμου Αμαρουσίου με την επω­νυμία "Αμαρυσία Εστία" ιδρύθηκε το 2007, με στόχο την παροχή υπη­ρεσιών απα­σχόλησης, εκπαίδευσης ψυχαγωγίας, εργα­σιακής αποκατάστα­σης και κοινωνικής προσαρμογής για άτομα με αναπη­ρία. Το 2010, ιδρύθη­κε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Μα­ρούσι με σκοπό την στήριξη, ψυχαγωγία και εκπαί­δευση των παιδιών, πλαισιω­μένο με ειδικούς θεραπευτές και εθελοντές. 

Παράλληλη στήριξη για επαναφοίτηση μαθητή νηπιαγωγείου (Πετρούπολη, 2018-2019)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη μικρού για επαναφοίτηση νηπιαγωγείου, με στόχο την προετοιμασία του για το δημοτικό (δυσκολίες σε γραφοκινητικό κομμάτι, συγκέντρωση, κοινωνικές δεξιότητες). Πρόκειται για ένα χαρούμενο παιδί,  συνεργάσιμο, υψηλό νοητικό και γλωσσική ικανότητα. Περιοχή: Πετρούπολη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 25/06/2018.

Παράλληλη στήριξη μαθητή με ΔΑΦ στη Γ' Δημοτικού (Περιστέρι, 2018-2019)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδικός η ειδική παιδαγωγός – σύνοδος παράλληλης στήριξης για μαθητή με ΔΑΔ (ΔΑΦ) που θα φοιτήσει στη Γ δημοτικού την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018-2019). Ωράριο: Ωράριο σχολείου. Αμοιβή: 300 €. Περιοχή: Περιστέρι Αττικής.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/06/2018.

Βοήθεια με τα μαθήματα σε μαθητή Α' Δημοτικού στα ιταλικά (Νέα Φιλαδέλφεια, 2018-2019)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε δάσκαλο / δασκάλα για βοήθεια στο σπίτι με τα μαθήματα ενός μικρού μαθητή στην πρώτη (A') δημοτικού, που την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018 – 2019) θα φοιτήσει σε ιταλόφωνο σχολείο. Η διάγνωση που έχει ο μαθητής είναι πραγματολογική διαταραχή για την οποία μπορείτε να διαβάστε περισσότερα από τις συνεργατικές ομάδες. Περιοχή: Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχολιασμός ΕΚΠΥ 2018

Εικόνα Γιάννης_1970

Η ΕΣΑμεΑ ανακοινώνει στη σελίδα https://www.esamea.gr/pressoffice/announcements/3841-protaseis-gia-syndiamorfosi-epi-toy-neoy-ekpy ότι περιμένει σχόλια επί του νέου ΕΚΠΥ 2018 που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ προκειμένου να τεθούν προς συζήτηση και βελτίωση στο Υπουργείο Υγείας και το ΔΣ ΕΟΠΥΥ.

Όποιος γονέας έχει να πεί κάτι ας στείλει E-mail στην ΕΣΑμεΑ.

Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων 4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Σεμινάριο από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Σάβ, 06/10/2018 - 10:00

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων είναι ένα εντατικό τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης για την εξάσκηση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ειδικευτούν στη θεμελίωση της κλινικής πρακτικής σύμφωνα με όλες τις μεταφροϋδικές ψυχοδυναμικές θεωρίες (όπως είναι η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α). 

Έχει το παιδί μου πρόβλημα;

Εικόνα Evi

Έχω ένα αγοράκι 16 μηνών κάπως αργό νομίζω σε σχέση με τα συνομήλικα του. Περιστρέφει ρόδες, χτυπάει επιφάνειες και δεν αποκρίνεται πάντα στο όνομα του. Τα μόνα που λέει είναι "μπαμπαμπα, ατατατα" και αλλά παρόμοια, να ανησυχώ για αυτισμο;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.