Αραχνοειδής κύστη στο κεφαλάκι μας

Εικόνα Anonymous

Καλησπέρα ο λόγος που σας γράφω είναι για τον 3 χρονων γιο μου ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα 35 εβδομάδα χωρίς κάποιο πρόβλημα μεχρι 8 μηνών είχε γαστροισοφαγικι παληνδρομιση και έκανε συνέχεια εμετο έβγαζε το γαλα συνέχεια μέχρι που αρχίσαμε τα στερεά και ηταν μια χαρα.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Ε Δημοτικού με ΔΑΔ (Γλυφάδα)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό για την παράλληλη στήριξη μαθητή της Ε΄ Δημοτικού με ΔΑΔ στην περιοχή της Γλυφάδας. Απαιτείται η συνεργασία με παιδαγωγό του δημοσίου για μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο σύνηθες ωράριο μαθημάτων (έως 13:15).

Η αγγελία έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Πρόσβαση σε αγγελίες που έχουν αναρτηθεί (προσφορά μόνο για το ΠΣΚΔ (λήγει 03/09/2018)

Εικόνα NOESI.gr

Μόνο για δύο ημέρες! Διαπιστευθείτε με κόστος 24,99 ευρώ για αγγελίες που έχουν αναρτηθεί! Αν στείλατε βιογραφικό το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ενεργοποιήσατε τη διαπίστευσή σας (μέσω της δίμηνης συνδρομής) μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε αγγελίες που έχουν αναρτηθεί εδώ, μόνο με το κόστος της αναδρομικής πρόσβασης στις αγγελίες. Η προσφορά ισχύει για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2018 (ξεκινά την Παρασκευή 31/08 στις 18:00 και λήγει τη Δευτέρα 03/09 στις 14:00.

Ειδικός Παιδαγωγός για μελέτη μαθητή 13 ετών με Άσπεργκερ (Ίλιον)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό για μαθητή 13 χρόνων με σύνδρομο Aσπεργκερ για καθημερινή μελέτη, από το μεσημέρι και έπειτα στα μαθήματα του σχολειού. Περιοχή: Ίλιον.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/08/2018.

ΛΟΓΩ-ΕΡΓΩ

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσίασε την ΠΛΟΗΓΗΣΗ αρχικά το 2017. Σήμερα, ωστόσο, δεν έχουμε επαρκείς πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Κέντρου και, για τον λόγο αυτό, έχουμε αφαιρέσει την αναλυτική παρουσίαση σε αυτή την ιστοσελίδα.


  • Εάν χρειάζεστε την αναλυτική παρουσίαση που δημοσιεύτηκε αρχικά για το Κέντρο αυτό στο www.noesi.gr, μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών. Η ειδική αυτή έκδοση (PDF) διανέμεται δωρεάν από το NOESI.gr μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/book/welfare/order.
     
  • Εάν αναζητείτε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών, σας προτείνουμε να δείτε πληροφορίες για σχετικά Κέντρα στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/idiotika.
     
  • Εάν θέλετε να δείτε τη λίστα με όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σε όλους τους τομείς (ιδιωτικό, δημόσιο, ΜΚΟ), επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα του Οδηγού υπηρεσιών στη διεύθυνση www.noesi/book/welfare.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Δ Δημοτικού με ΔΑΦ ΥΛΑ (Νίκαια)

Εικόνα Carer

Ζητείται θεραπευτής για παράλληλη στήριξη 9χρονου αγοριού με διάγνωση ΔΑΦ Υψηλής Λειτουργικότητας που θα φοιτήσει στην Δ´ Δημοτικού. Περιοχή: Νίκαια.

Η αγγελία αυτή ακυρώθηκε!

Δύο αναπτυξιολόγοι, δύο διαφορετικές διαγνώσεις

Εικόνα Lifebites

Καλησπέρα. Έχω ένα αγόρι 34 μηνών ο οποίος άρχισε να μιλάει πριν από 3 μήνες και έχει κάνει αρκετή πρόοδο μέχρι σήμερα. Λόγω της καθυστέρησης στην ομιλία είχαμε αρχίσει να αναζητάμε ραντεβού με αναπτυξιολόγο από τον περασμένο Μάρτιο. Να πω εδώ ότι το παιδί έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες γνωστικές ικανότητες, πολύ καλή αντίληψη, πάντα κατανοεί τι του λέμε και εκτελεί σύνθετες εντολές, οπότε γενικά δεν ανησυχούσαμε ιδιαίτερα, όπως επίσης ούτε και η παιδίατρος.

Δημιουργική απασχόληση στο σπίτι για παιδί στο φάσμα του αυτισμού (Κουκάκι)

Εικόνα Ειρήνη Δελημήτρου

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό, ή κοπέλα με γνώσεις ειδικής αγωγής (εργοθεραπεύτρια, λογοθεραπεύτρια), με κάποια εμπειρία με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση της κόρης μου Μαρίας, 12 ετών, με διάγνωση αυτισμού, στο Κουκάκι. Οι ώρες θα είναι κατά βάση μεσημεριανές (μετά το σχολείο του παιδιού) 2 με 3 φορές την εβδομάδα και ίσως κάποια απογεύματα με συνεννόηση. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο σπίτι υπάρχει και σκυλάκι μεσαίου μεγέθους.

Η αγγελία έληξε! Η θέση έχει καλυφθεί.

Εχω έναν γιο με ΔΑΔ, θέλω πληροφορίες για τα βλαστοκύτταρα

Εικόνα Γεωργία Τσίτα

Καλημέρα σας, ονομάζομαι Γεωργία και έχω έναν γιο 4,5 χρόνων που διαγνώστηκε με Δ.Α.Δ. Άρχισε να αποκτά λόγο και ξαφνικά κόπηκε. Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για την θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα. Σας ευχαριστώ. 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.