ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ ► Νέα παρουσίαση!

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ (νέα παρουσίαση!).Το "Κοινωνικό ΕΚΑΒ" (Κοινωνικό Ελληνικό Κλιμάκιο Άμεσης Βοήθειας) ιδρύθηκε στην Ελλάδα από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εθελοντικής ανθρωπιστική δράσης. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το "SAMU Social", το οποίο ιδρύθηκε το 1993 στο Παρίσι από πρώην μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (το SAMU είναι το αντίστοιχο, στην Γαλλία, του ελληνικού ΕΚΑΒ). Στόχος του SAMU Social είναι κυρίως η περίθαλψη των άστεγων στις μεγαλουπόλεις, μέσω κινητών μονάδων, αποτελούμενων από κοινωνικό λειτουργό και νοσηλευτή, και η σταδιακή κοινωνική τους επανένταξη.

ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας - Ημερήσιας Νοσηλείας της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με πλήρες εξειδικευμένο ιατρικό και θεραπευτικό προσωπικό. Η ΕΛΕΠΑΠ είναι συμβεβλημένη πάροχος του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων. Οι ασφαλιζόμενοι που πραγματοποιούν τις θεραπείες τους μέσω του ασφαλιστικού τους φορέα, δεν συμμετέχουν στη δαπάνη, αλλά η ΕΛΕΠΑΠ αναλαμβάνει πλήρως την κάλυψη των θεραπειών και την υποβολή των δαπανών γι’ αυτές, απευθείας στον ασφαλιστικό φορέα των περιθαλπομένων.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑ της ΜΚΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Εικόνα NOESI.gr

Το περιοδικό δρόμου "σχεδία" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στους δρόμους της Αθήνας στις 27 Φεβρουαρίου 2013 και κυκλοφορεί την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα. Η "ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ" είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, που συστήθηκε στις αρχές του 2010 για τ

Παράλληλη στήριξη για μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ (Φιλαδέλφεια)

Εικόνα Carer

Ζητειται άμεσα παράλληλη στήριξη για μαθητή Ε' δημοτικου, με διάγνωση ΔΑΦ (αυτισμός). Περιοχή: Φιλαδέλφεια (Αττική). 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/09/2018.

Βοηθός εργοθεραπείας

Εικόνα Ελένη Πούρντε

Αγαπώ πολύ την εργοθεραπεία και θέλω να ενισχύσω το πτυχίο μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Διότι σαν βοηθός εργοθεραπείας αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα διότι δεν αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά μας δικαιώματα και οι εργοθεραπευτες των ΤΕΙ δεν μας αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Γραφείο στο κέντρο της Αθήνας ► Θέση Λογοθεραπευτή

Εικόνα Dimitra Damtsa

Ζητείται λογοθεραπευτής/λογοθεραπεύτρια για το γραφείο μας στο κέντρο της Αθήνας. Οι ανάγκες μας απαιτούν διαθεσιμότητα δύο ημέρες την εβδομάδα και μπλοκ παροχής υπηρεσιών. 

Eιδικός παιδαγωγός για εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρωινές ώρες (Υμηττός)

Εικόνα Δήμητρα Χρηστογλου

Για μαθητή της ΣΤ΄Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες (ελαφρά νοητική στέρηση βάσει διάγνωσης ΚΕΔΥ) ζητείται ειδικός παιδαγωγός, προκειμένου να του παρέχει εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την βελτίωση των βασικών δεξιοτήτων (γλωσσική- αριθμητική). Η εκπαίδευση προβλέπεται για 2-3 ώρες καθημερινά, εντός του σχολείου, εκτός της τάξης που κανονικά παρακολουθεί. Επιθυμητό παραστατικό για την παροχή υπηρεσιών. Περιοχή: Δήμος Υμηττού. 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/09/2018.

Έχω ένα προωράκι με υπερτονία

Εικόνα Τζουλια Αφανασιεβα

Καλησπέρα έχω ένα προωράκι 26 εβδομάδων γεννήθηκε 940 γραμμάρια είχε μια αιμορραγία στο κεφάλι στην κοιλια και όταν γεννήθηκε μετά από μέρες απορροφήθηκε και άφησε μια κύστη απο όσο ξέρω το παιδί είναι τώρα 11 και διορθωμένη 8 έχουμε υπερτονία στα χέρια και πόδια τα χέρια εμένα τουλάχιστον μια χαρά μου φαίνονται. Πιάνει, τρώει φαγητό, εάν του το δώσω στο χέρι ΟΚ του πέφτουν πράγματα πού και πού αλλα πιστεύω είναι φυσιολογικό. Τα πόδια όμως είναι πάρα πολύ σφιχτά δεν κάθεται με τίποτα μονος του τραβιέται πίσω λυγίζει γόνατα...

Παράλληλη στήριξη για φοιτήτρια του ΕΚΠΑ με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας (Αθήνα)

Εικόνα Ευαγγελία Βασιλική

Η κόρη μου έχει αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας και φοιτά στο ΕΚΠΑ στο τμήμα μαθηματικών. Ζητάω παράλληλη στήριξη στην φοίτησ​ή​ της. Όποιος αρμόδιος μπορεί να παρέχει στήριξη παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/09/2018. Με αίτημα της μητέρας, τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στις 05/10/2018 προς όλα τα διαπιστευμένα μέλη των τελευταίων δύο ετών που συμμετέχουν στην κάλυψη θέσεων για αγγελίες ιδιωτών.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.