Δυστυχώς η παράλληλη στήριξη δεν πήγε καθόλου καλά

Εικόνα Nickolas Vlachonikolos

Καλημερα, ειμαι γονεας παιδιου 9 ετων στο φασμα του αυτισμου. Στην φετινη χρονια τυχαμε της εγκρισης και ειχαμε παραλληλη στηριξη απο τον Νοεμβριο 2016 εως το τελος της χρονιας. Δυστυχως η παραλληλη στηριξη δεν πηγε καθολου καλα (τελειως ατελης και χωρις Ε.Π.Ε την συνταξη το οποιου αρνηθηκε η διευθυνση του σχολειου για ανεξηγητους λογους) οποτε η ΠΣ τελειως απηχε απο οποιαδηποτε σωστη παρεμβαση στο παιδι και απλα εκανε μια φυλαξη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.