Θα ήθελα θέσω τον προβληματισμό μου για ένα παιδάκι οικογενειακής φίλης

Εικόνα Πόπη Γ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να θέσω τον προβληματισμό μου για ένα παιδάκι οικογενειακής φίλης. Το παιδί αυτό, ας τον πούμε Γιώργο, έχει κλείσει τα 4. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου. Ίσως να λέει 20 λέξεις, τις οποίες κυρίως επαναλαμβάνει όταν τις ακούσει από κάποιον άλλο... με έναν ανώμαλο τόνο φωνής. Δεν έχει σταθερή βλεμματική επαφή, είναι φορές που κοιτάζει αλλού. Δεν παίζει με άλλα παιδιά. Έχω υπάρξει σε πάρτυ κι άλλες συναντήσεις, και ο μικρός κάθεται μόνος του. Δεν συμμετέχει σε κάποια ομαδική δραστηριότητα με τα παιδιά της ηλικίας του, και αν το κάνει είναι ύστερα από πίεση της μητέρας του...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.