Αναζήτηση Κέντρου με καλό παιδοψυχολόγο για ΔΕΠΥ (Δάφνη, Βύρωνας, Ηλιούπολη, Υμηττός)

Εικόνα Βασίλειος Περγιουδάκης

Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο Κέντρο με καλό παιδοψυχολόγο στις περιοχές Δάφνης, Βύρωνα, Ηλιούπολη, Υμηττό, που να έχει δει αποτελέσματα στο παιδί του; Αναζητούμε κάποιο καλό κέντρο καθώς τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ, από Κέντρο σε Κέντρο, χωρίς αποτελέσματα (ΔΕΠΥ). 

Ευχαριστω 

Σημ. από το NOESI.gr: Η ανακοίνωση αυτή θα διακινηθεί εσωτερικά και προς επιλεγμένα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο.

Αναζήτηση Κέντρου με εξειδίκευση στη ΔΕΠ-Υ

Εικόνα Βασίλειος Περγιουδάκης

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο καλό κέντρο που να εξειδικεύεται σε ΔΕΠ-Υ ή που να έχει ομαδικά προγράμματα για ανάπτυξη κοινωνικότητας, και το οποίο να φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα (βάσει της εμπειρίας σας ή γνωστών);

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.