Αφαιρετική Επιληψία (αφαιρέσεις), αναζητούμε δεύτερη γνώμη και πληροφορίες για τη φαρμακευτική αγωγή

Εικόνα Μάρθα

Ανακαλυψαμε οτι η κορη μου κανει αφαιρέσεις. Ζουμε σε επαρχιακη πολη και η διαγνωση εγινε απο νευρολογο η οποια μας καθησυχασε αλλα εμεις σαν γονεις ειμαστε ακομη ταραγμενοι. Τωρα ειμαστε σε αναζητηση παιδονευρολογου στην Θεσσαλονικη οπου εννοειται θα θελαμε και δευτερη γνωμη και να παρακολουθει και το παιδι σε συνεργασια με την εδω νευρολογο.

Επισης, αν καποιος γονεας εχει τυχει την ιδια περιπτωση αν θελετε να μου πειτε τι γινεται με την φαρμακευτικη αγωγη αν υπαρχουν παρενεργειες αν ξεπεραστηκε αργοτερα το προβλημα.και αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια υποτροπη της ασθενειας.

Ευχαριστω

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.