Τι αλλάζει με τις λογοθεραπείες;

Εικόνα Μαρίνα Κωνσταντοπούλου

Τι αλλαζει με τις λογοθεραπειες;

Σχόλια

Δείτε την επικαιρότητα σχετικά με το θέμα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε τη σελίδα μας: Επικαιρότητα: Νέα Σύμβαση ΕΟΠΥΥ. Ανανενώνεται διαρκώς ώστε να παρουσιάζονται εκεί συνοπτικά οι εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Βασικά, ο ΕΟΠΥΥ ζητά από τους θεραπευτές που παρέχουν υπηρεσίες στην ειδική αγωγή να υπογράψουν νέες συμβάσεις, που προβλέπουν ότι θα πληρώνονται οι πάροχοι των υπηρεσιών απευθείας από τον ΕΟΠΥΥ χωρίς τη μεσολάβηση των γονέων (επιστροφή δαπανών για ειδικές θεραπείες) όπως γίνεται σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι οι όροι της σύμβασης δεν γίνονται δεκτοί από μεγάλο μέρος των θεραπευτών και από τους Συλλόγους που τους εκπροσωπούν.

like93

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.