Editorial: Άναψε μπλε φως για τον αυτισμό!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Autism Speaks στέλνει ευχαριστήριο επιστολή για τη συμμετοχή του NOESI.gr στην καμπάνια Light It Up Blue [μτφ. "Αναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό"] σε ελληνικό έδαφος :)

We are so deeply grateful for your continuous support. Thank you so very much.

Μτφ.: Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή των Σούζαν και Μπομπ Ράιτ, ιδρυτών του Autism Speaks (γιαγιά και παππούς παιδιού με αυτισμό) προς το NOESI.gr για την καμπάνια για τον αυτισμό.

Μάθετε περισσότερα για τον αυτισμό στον Οδηγό διαταραχών του NOESI.gr εδώ: www.noesi.gr/book/syndrome/autism.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Autism Speaks προς το NOESI.gr για την Καμπάνια Light it up blue - Ανάψτε μπλε φως για τον αυτισμό.

Ο κόσμος ♥ LIUB

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ μας στο Facebook!



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ LIUB (σε PDF)

PDF icon ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ LIUB (σε PDF)

Σχετικά αρχεία: 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.