Αναζήτηση Kέντρου λογοθεραπείας εργοθεραπείας Πικέρμι - Παλλήνη - Χαλάνδρι

Εικόνα VT

Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν κάποιος έχει θετική εμπειρία από κάποιο κέντρο στις περιοχές Πικέρμι, Παλλήνη, Χαλάνδρι, να με ενημερώσει. Ενδιαφέρομαι για λογοθεραπεία και εργοθεραπεία για τον γιο μου 4 ετών. Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας

Εικόνα VT

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας, δεν έχετε καθόλου άδικο. Ωστόσο , αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην Παλλήνη ή στο Πικέρμι που με εξυπηρετεί καλύτερα, θα αναγκαστώ να πάω κάπου πιο μακριά.

like1

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Εικόνα vassiliki_d

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Βασιλέως Γεωργίου 16 & Γρίβα, Χαλάνδρι, Αττική, 15232
Τηλ. 210 68 20 268

http://www.noesi.gr/pronoise/iliahtida-therapy

Πηγαίνω την κόρη μου από 3,5 ετών (με διάγνωση στο φάσμα του αυτισμού). Σήμερα είναι 21 ετών, θα πάει στο 3ο έτος στα ΤΕΙ Γραφιστικής και συνεχίζει να κάνει ατομικές συνεδρίες μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, για διάστημα 6 ετών, από 3η δημοτικού έως 2α γυμνασίου τον γιό μου με δυσλεξία, ο οποίος είναι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Θεωρώ ότι μεγάλο μέρος από τις επιτυχίες των παιδιών μου οφείλεται σε αυτό το Κέντρο και τους συνεργάτες του.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.