Εγώ θα είμαι εκεί! - Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εγώ θα είμαι εκεί! - Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Τρίτη 16 Ιουλίου, 20:00 μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Μετά από 24 ώρες αφού άρχισε το κάλεσμα, σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας εχθές στο Σύνταγμα. Δυστυχώς άλλες εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν αργότερα την ώρα και στον τόπο που ήταν το σημείο συνάντησης, αλλά και τα ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει για πιθανές διαταραχές στο κέντρο της Αθήνας κατά τις ώρες του καλέσματος. 

Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας!

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οι σελίδες του NOESI.gr παρουσιάζουν 300+ φορείς και 50+ επαγγελματίες σε Ελλάδα και Κύπρο, σε έναν ευαίσθητο τομέα, που αφορά την παροχή υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους, ενηλίκους και τις οικογένειές τους, με επίκεντρο την εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια.

Ρεπορτάζ περί της κατάργησης του Τμήματος Κοινωνικών Λειτουργών (στην Πάτρα)

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ο ΣΚΛΕ διαμαρτύρεται για την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας και τη δραστική μείωση των εισακτέων στα Τμήματα Κοινωνικής Εργασίας της χώρας μας. Επισημαίνει ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις έχουν ως άμεση συνέπεια την περαιτέρω υποβάθμιση των ήδη υποχρηματοδοτούμενων σπουδών στην Κοινωνική Εργασία στη χώρα μας και κυρίως του επιπέδου του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας. Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Από Πρόγραμμα σε Τμήμα Ψυχολογίας και παραμένουν τα Τμήμα Έργο- και Φυσικο- Θεραπείας

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Το σχέδιο «Αθηνά» προέβλεπε απορρόφηση του Προγράμματος Ψυχολογίας από το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) στο οποίο και ανήκε. Όπως αποφασίστηκε απο το υπουργείο Παιδείας, το Πρόγραμμα Ψυχολογίας τελικά δεν απορροφάται, αλλα αναβαθμίζεται και γίνεται ξεχωριστό Τμήμα Ψυχολογίας. Τέλος, δεν συγχωνεύονται τα Τμήματα Εργοθεραπείας και Φυσιοθεραείας των ΤΕΙ όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο, αλλα διατηρούν την αυτονομία τους.

Ομαδικά προγράμματα για παιδιά και ενηλίκους

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Το 2012, το NOESI.gr έβαλε μπρος πιλοτικά τα ομαδικά προγράμματα! Συνεχίζουμε στο ίδιο πρότυπο το 2013! Ο στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά και ενηλίκους να ενταχθούν σε ομάδες, που θα τους δώσουν την ευκαιρία να συναναστραφούν συνομήλικούς τους, να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντα (χόμπι) και τις δεξιότητές τους, να αφιερώσουν χρόνο, βασικά εκτός σπιτιού, σχολείου ή Κέντρου.

SOS Θέμα: Τα κριτήρια για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σε δημόσια διαβούλευση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που καθορίζει τα κριτήρια και τις διαδικασίες με τις οποίες θα γίνει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η εκπαιδευτική αξιολόγηση θα διενεργείται τουλάχιστον μία φορά ανά τριετία. Παραθέτουμε τα κριτήρια της αξιολόγησης, που ομαδοποιούνται σε πέντε κατηγορίες, όπως παρουσιάζονται στην Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Το Τμήμα προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την οστεοπόρωση. Ο έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας και εκτίμησης κινδύνου κατάγματος θα γίνονται δωρεάν στις 18 και 19/10/2012 στα Δημοτικά ιατρεία της Παλλήνης (Υψηλάντου 3) από 9:00 π.μ. έως 14:00.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός παιδιών

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω θα υλοποιήσουν πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και περίθαλψης παιδιών ηλικίας 2 μηνών έως 12 ετών. Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, ώρες 9.00 π.μ –14.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου και Κουντουριώτου).

H Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος για τις εξελίξεις στον χώρο της Ψυχικής Υγείας

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Η "Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών-Εφήβων", παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και ειδικότερα αυτόν της ψυχοκοινωνικής φροντίδας παιδιών-εφήβων και των οικογενειών τους, μέσα στη γενικότερη δυσμενή συγκυρία, αυτήν μιας κρίσης που εκτός από οικονομική παίρνει όλο και περισσότερο διαστάσεις μιας κοινωνικής - ανθρωπιστικής κρίσης.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.