Θεραπευτική ιππασία στην Λάρισα

Εικόνα Ιωάννα
Πριν απο ένα μήνα και περισσότερο είχα διαβάσει ότι μια κοπέλα που έκανε έγγραφη εδω μεσα στο NOESI.gr ασχολείται με την θεραπευτική ιππασία στην πόλη της Λάρισας. Της εστειλα προσωπικο Ε-mail αλλα μάλλον δεν το έλαβε λόγω προβλήματος στην φόρμα αποστολής προσωπικου μηνύματος. Δεν θυμαμι καθόλου το όνομα της και θα ήθελα αν κάποιος την γνωρίζει η εχει έρθει σε επαφή μαζι της η αν η ίδια διαβάσει αυτη εδω την ανακοίνωση παρακαλω ας επικοινωνήσει μαζι μου γιατι ενδιαφέρομαι για την κόρη μου.

Κυστίτιδες - ουρολοιμώξεις

Εικόνα Ιωάννα

Καλησπέρα σας, απευθύνομαι σε γονείς και ειδικούς. Η κόρη μου 5 ετών τώρα με εγκεφαλικη παράλυση σπαστικη τετραπληγια, ενω πηγαίνει ( οκ την πηγαίνουμε εμείς) τουαλέτα και δεν φοράει πάνες απο τα 3 της , τον περασμένο Οκτώβρη του 2011 παρουσίασε κυστιτιδα με αιματουρια και τα δυσουρικα προβλήματα δλδ συχνόουρια και τσουξιμο κατα την ουρηση, χωρίς πυρετο.. κάναμε καλλιέργεια έδειξε κολοβακτηρηδιο και μετα απο αντιβιογραμμα της έδωσε ο γιατρός ceclor. Όλα πήγαν καλα, έπινε νερά πολλα πέρασε... κάναμε και επαναληπτική έλεγχο και έδειξε ότι το ξεπέρασε... οκ... είπαμε...τυχαίο περιστατικό ίσως μόλις άρχισε το σχολείο κτλ κτλ...αρχές Απρίλη 2012 πάλι τα ίδια το παιδι...

ΔΕΠΥ! Τι εννοούν διάσπαση προσοχής;

Εικόνα Ιωάννα
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς εννοούν με το ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ??? Γιατί έχουν σκοπό να μας τρελάνουν... Θα ήθελα παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος με απλά ελληνικά, τι είδους εκδηλώσεις έχει και τι συμπεριφορές βγάζει το παιδί, ώστε να καταλάβουμε ότι έχει διάσπαση προσοχής ??? Σας παρακαλώ πολύ, απαντήστε μου, ειδικοί και μη ειδικοί γιατι θα μας χαζέψουν όλοι !!!

Προς γονείς - ειδικούς παιδαγωγούς για παιδι με Asperger

Εικόνα Ιωάννα
Παρακαλώ οποίος γνωρίζει να μου πει τι ισχύει για γονέα που εργάζεται στο δημόσιο κ έχει παιδι με Asperger. Συγκεκριμένα φιλη μου νοσηλεύτρια εργάζεται με κυκλικό ωράριο (πρωι-απογευμα-νύχτα) και επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το παιδι της ζητάει να μάθει αν υπάρχει νομοθεσία που να την καλύπτει ώστε να ζητήσει να εργάζεται μόνο πρωι αν είναι δυνατόν.

Πέρασε ένας χρόνος...

Εικόνα Ιωάννα
...και να έφτασε ο καιρός για τα νήπια... μεγαλώσαμε... πως περναν τα χρόνια έτσι??? Σαν χθες μου φαίνεται που ήμουν κάθε μέρα πάνω απο μια θερμοκοιτιδα με αντισκινο, έξω απο την μονάδα πρόωρων... και να την Δευτέρα τις συνοδευω στον αγιασμό!!! Τι είναι αγιασμός μαμα ...με ρωτάει...ο παπας κορίτσια απανταω..λεει ευχουλες για να είστε δυνατές στο σχολείο να κάνετε φίλους και να μάθετε γράμματα...μετα περνει ένα λουλουδακι το βουταει μέσα σε ένα μπολ με νερό και μας....μπουγελωνει!!! Χαχαχαχαχχα... τρελαθηκαν στα γέλια...καλα τι κανείς βρε παπά ? βρεχεις τα παιδάκια??? απάντησαν!!

Ενίσχυση ανοσοποιητικου

Εικόνα Ιωάννα

Παρατηρώ ότι η μικρη μου απο φέτος τον Ιανουάριο συνέχεια αρρωσταινει... ιωσεις, ιωσεις, ιωσεις... πυρετός, μιξες... μιξες, πυρετός... παρόλο που απο πολυ μικρη είναι έξω συνέχεια, δηλαδή φυσιοθεραπευτηρια, εργοθεραπευτηρια κτλ... Έρχεται σε επαφή με παιδάκια συνέχεια απο πολυ μικρη... Φέτος που έγινε 4 απο τον Γενάρη και μετα συνεχώς ιωσεις ρε παιδάκι μου ...ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο... Βέβαια φέτος ήταν η πρώτη φορά που πήγε σχολείο - προνηπια - και λογικό είναι όπως όλα τα παιδάκια ...βλέπω ότι είναι πιο ευαίσθητη...ενώ απο μωρό δεν μου αρρωσταινε σχεδόν ποτε...

Πάμε νήπια του χρόνου!!!!!!!!

Εικόνα Ιωάννα
Λοιπον... Ηρθε ο καιρος που αν και μικρες... και μαλλον μικροτεροτερες δεν γινεται... Το σεπτεμβρη παμε νηπια.. Θελω τα φωτα σας!!!! Φετος περναμε ΚΕΔΔΥ σε λιγες μερες, ζηταμε παραλληλη στηριξη για το παιδι μας που εχει κινητικα θεματα...

24ωρη καταγραφή βιντεοεγκεφαλογραφίας

Εικόνα Ιωάννα
...Αν το λεω καλα... γνωριζει κανεις πού γινεται Αθηνα - Θεσσαλονικη και περιπου το κοστος, αν γινει οχι σε κρατικο νοσοκομειο αλλα ιδιωτικα; Σε κρατικο νοσοκομειο γνωριζετε καποιον εγκυρο; Ειμαστε σε διαδικασια 1 χρονο σχεδον μετα την πρωτη κρίση της μικρης μου να το κανουμε για να δουμε αν συνεχιζει να κανει κρισεις στον υπνο της ακομα...

Ημερομηνία 31-12-2006 και ώρα 00:19 - 00:22

Εικόνα Ιωάννα
...σαν σημερα... ακριβως... εφερα στην ζωη 2 κοριτσακια... περασαν 4 χρονια... ειμαι πολυ συγκινημενη... και πως να μην ειμαι... ηταν 2 μικρες 1500 γραμμαρια η μια τους... και τωρα ειναι 2 κοπελαρες που πριν απο μια ωρα που πηγαμε μαζι για υπνο μου ειαν ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ!!!!

Η... προσευχή μας απόψε

Εικόνα Ιωάννα
...Ειμασταν και οι 3 μας στο κρεβατι.. Εγω δηλαδή με τις μικρες μου... Σστη μεση εγω και η μια απο δω και η αλλη απο κει... Τους λεω.. Η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο... Τις ρωτησα ξερετε γιατι η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.