Ο δάσκαλος Στέργιος Παρίζας έκανε κάτι βαθιά συγκινητικό

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Αυτο για ολους τους γονεις και τους εκπαιδευτικους!! Και το δημοσιευσα με βαση καποια προσφατα σχολια που διαβασα εδω μεσα & ακουω και γενικοτερα στην καθημερινοτητα μου πως να μην εμπιστευομαστε νεους ανθρωπους.. ακουσα πριν λιγα χρονια εναν φιλο μου γιατρο..τον εμπιστευτικα για το ατομο που μου εδειξε..νεο πολυ τοτε & ακομα φυσικα ειναι..ομως τοσες γνωσεις και τοση δουλεια που καναμε μαζι κανεις μεχρι τοτε δεν με ειχε βοηθησει!! Να ακουμε το ενστικτο μας καποιες φορες σαν γονεις!!& κανεις δεν εγγυαται πως οι πιο "παλιοι" θα κανουν πιο σωστη δουλεια!! Καλη δυναμη σε ολους!!!

http://m.lifo.gr/team/bitsandpieces/58575

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.