Δεύτερη απόρριψη!!!

Εικόνα Δήμητρα

Είμαι η Δήμητρα μητέρα δυο δίδυμων αγοριών 4μιση πια χρόνων. Έχω γράψει την ιστορία μας, μπορείτε να την δείτε σε παλαιότερα βιολόγιά μου. Και έχω ήδη γράψει για την "Πρώτη μας απόρριψη".

Βιώνω, λοιπόν, για άλλη μια φορά τον αποκλεισμό του παιδιού μου απο το κανονικό σχολείου!!! Φοιτούσε στο 6o Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς σε τμήμα ένταξης, Ζήτησα για του χρόνου επανάληψη αλλά αυτή τη φορά με παράλληλη και το παιδί μου θέλουν να το στείλουν ειδικό!!!

Συγνώμη αλλά τόσααα μέλη...

Εικόνα Δήμητρα

Συγνώμη αλλά τόσααα μέλη εδώ και αρκετοί επαγγελματίες όταν γράφει ένας γονιός τον προβληματισμό του και ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν γνωρίζει και πως άλλωστε να ξέρει, αφού πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τη διάγνωση του παιδιού του κλπ βοηθήστε τον, απαντήστε σας παρακαλώ, έκκληση κάνω. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει χρόνος, όλοι έχουμε απίστευτες υποχρεώσεις αλλά...

Κρίσεις Θυμού!!

Εικόνα Δήμητρα

Αγαπητοί συνοδοιπόροι γεια σας και πάλι!!! Θα αρχίσω αυτή τη φορά με ένα ερώτημα?? Πως αντιμετωπίζεται τις κρίσεις θυμού των παιδιών σας??? Όταν δεν θέλει κάτι και αντιδρά με θυμό, τι κάνετε??? Έχω σοβαρό θέμα με το ένα μου παιδάκι , έχω δίδυμα στο φάσμα. Σημειωτέον ο μικρός έχει και γλωσσική διαταραχή και πάρα πάρα πολλά αισθητηριακά!! Σας αναφέρω χαρακτηριστικά ένα παράδειγμα. Ξυπνάει και δεν θέλει να παει σχολείο , με ρωτά έχει σχολείο κι εγώ του λέω ναι κι αρχίζει να ουρλιάζει κοκ.

Οι μικροί μου ήρωες!

Εικόνα Δήμητρα

Τα δίδυμα αγόρια μου έχουν αυτισμό. Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα αυτισμού, εγώ γενικότερα είμαι κατά τέτοιων βαρύγδουπων σε εισαγωγικά ημερών, αλλά θα το παρακάμψω και θα μοιραστώ μαζί σας μια φράση του ενός απο τους γιους μου, o άλλος δεν έχει ιδιαίτερα επικοιωνιακό λόγο, όταν του έκανα παρατήρηση να μην ανακατεύει το σπίτι μου απάντησε με το περίεργο μυαλουδάκι του...

Σαν σήμερα...

Εικόνα Δήμητρα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη γεννήθηκαν μαζί δυο μικρά τοσοδούλικα μωράκια, τα δίδυμα αγοράκια μου. Νοιώθω έντονα την ανάγκη να τον μοιραστώ με τους γονείς που παρακολουθούν αυτό το site γιατί... Αγαπητοί γονείς εσείς και μόνο εσείς ξέρετε, καταλαβαίνετε πόσο συγκινητική μπορεί να είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Οι μικροί μου αγωνιστές γεννήθηκαν πρόωρα με κίνδυνο της ζωής τους και της δικής μου ζωής αλλά τα κατάφεραν και συνεχίζουν να αγωνίζονται κι εγώ είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για αυτούς... όπως περήφανοι πρέπει να είμαστε όλοι οι γονείς των "διαφορετικών" παιδιών που προσπαθούν να μεγαλώσουν και να ανθίσουν στο δύσκολο κόσμο μας.

Αναζήτηση παιδοψυχιάτρου (επείγον)

Εικόνα Δήμητρα

Ψάχνω παιδοψυχίατρο Δημοσίου Νοσοκομείο ή στην τελική κάποια/καποια αναπτυξιολόγο που να μην έχει μεγάλη αναμονή και να μπορεί να μας καλύψει με τις θεαπείες χωρίς να περιμένουμε μήνες για να μας φτιάξουν αλλά και να μας φτιάξει το φάκελο με τα δικαιολογητικά για το επίδομα από την Πρόνοια.  Μου είπαν για την κα Παπανικολάου Αικατερίνη, πήρα στο τηλ. γραμματείας του παιδοψυχιατρικού του νοσοκ. Αγία Σοφία και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δει τους μικρούς γιατί δεν τους έχει ξαναδεί και δεν δίνει δεύτερες διαγνώσεις κλπ.

Προετοιμασία για το Νηπιαγωγείο

Εικόνα Δήμητρα

Αγαπητοί συνοδοιπόροι γεια σας!!! Έχω καιρό να γράψω κάτι νέο αλλά δυστυχώς οι μικροί μου ταλαιπωρήθηκαν πολύ από απανωτές ιώσεις, πρώτη χρονιά στο παιδικό και καταλαβαίνετε..... Τον επόμενο μήνα θα κλείσουν τα πέντε, μεγαλώνουν σιγά σιγά. ;Έχουν σημάδια βελτίωσης στο λόγο, αλλά έχουμε δυσκολίες στην διαχείριση του θυμού τους καθώς και σε θέματα συμπεριφοράς. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός οι μικροί θα πρέπει να πάνε Νηπιαγωγείο.

Η πρώτη μας απόρριψη

Εικόνα Δήμητρα

Αγαπητοί συνοδοιπόροι,

Είμαι η Δήμητρα μητέρα δυο δίδυμων αγοριών 4μιση πια χρόνων. Έχω γράψει την ιστορία μας, μπορείτε να την δείτε σε παλαιότερα βιολόγιά μου

Ο λόγος που γράφω σήμερα ένα νέο βιολόγιο είναι γιατί ένας μου ο γιος ο Θανασάκης, δέχτηκε την πρώτη απόρριψη στη ζωή του! Θα σας εξηγήσω πως...

Σελίδες

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο RSS - Βιολόγιο μέλους Δήμητρα

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.