Δύο Παράλληλες στηρίξεις στο ίδιο τμήμα

Εικόνα Γιώργος

Σε ένα ιδιωτικό νηπιαγωγείο μας ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα 2 παράλληλες στηρίξεις σε παιδια στο ίδιο τμήμα. Γνωρίζει κανείς εάν αυτό ισχύει;

Επίσης θα θέλαμε να μας προτείνετε εκπαιδευτήρια (για δημοτικό) σε περιοχές του κέντρου που να δεχονται παράλληλη στήριξη σε μαθητές τους.

Ευχαριστώ

Σχόλια

Παράλληλη Στήριξη σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο

Εικόνα Δώρα Τσούκαλου

Καλησπέρα σας,

απ' όσο γνωρίζω τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία δεν δεσμεύονται νομικά να δεχτούν παράλληλη στήριξη — το αναφέρω εμπειρικά ως συνεργάτης (λογοθεραπεύτρια) ιδιωτικού νηπιαγωγείου. Οπότε μάλλον καθορίζουν οι ίδιοι το αν θα δεχτούν και πόσους θα δεχτούν. Ο νόμος αφορά στη δημόσια εκπαίδευση όπου και εκεί, απ' όσο θυμάμαι, δέχονται (ιδιωτική) παράλληλη στήριξη ύστερα από σύμφωνη γνώμη του συλλόγου και όχι πάνω από μία σε κάθε τάξη.

2 παράλληλες στηρίξεις ταυτόχρονα στο ίδιο τμήμα

Εικόνα Γιώργος

Κα Τσούκαλου

σας ευχαριστώ για την ενημέρωσή σας. Μας είπανε ότι υπάρχει ήδη ένα παιδί που θα συνεχίσει στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο με παράλληλη στήριξη οπότε βάσει του νόμου δεν μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα δυο μαζί εάν θελησουμε να έχουμε κι εμείς.

Και στο νηπιαγωγείο μας είχαν πει όχι σε 2ο παιδί με παράλληλη

Εικόνα Penny

Δυστυχώς και στο δικό μας νηπιαγωγείο είχαν πει όχι σε 2ο παιδί με παράλληλη. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση, δεν νομίζω ότι θα βγάλετε ακρη. Φαντάζομαι ότι και τα ιδιωτικά ακολουθούν το ίδιο πράγμα με τα δημόσια.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.