Έχω και εγώ ενα αγοράκι με ΔΑΔ, ζούμε σε νησί

Εικόνα Katarina

Γεια σας, έχω και εγώ ενα αγοράκι με ΔΑΔ. Χαιρετώ ολους τους γονείς εδω που παλεύουν για τα παιδακια τους και ειναι τιμή μου να συνομιλω μαζί σας.. Λοιπόν σε γενικές γραμμές πάμε πολύ καλά και κάνουμε πολύ καλή δουλειά, οσο μπορουμε βέβαια διότι ζούμε σε νησί και δεν έχουμε καν εργοθεραπευτή. Όπως θα γνωρίζετε στα μικρά νησιά ειναι περιορισμένα τα πράγματα. Όμως μετά απο κόπο πολύ δουλειά και πολυ αγαπη είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα..

Ο μικρούλης μου λοιπόν τωρα πηγαινει τρίτη δημοτικού. Μεχρι και πέρσι ειχαμε παραλληλη στηριξη αλλα, φέτος περημενουμε πιστεύω να έρθει. Μεχρι και την πρώτη δημοτικού ο μικρούλης μου ειχε την παράλληλη στήριξη αποκλειστικά. Απο πέρσι όμως και μαλλον και φέτος την μοιραζετε με αλλα δυο παιδάκια. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζετε αν η παραλληλη στήριξη που έρχεται αφορα ενα παιδι ή δυο-τρία μαζι.. εννοείται πως δεν γίνετε καθόλου σωστή δουλεια έτσι ,οπότε η παραλληλη στηριξη χρησιμοποιείται στην ουσία για φύλαξη. Δηλαδη για να καταλαβαιτε την ειχε για μια ή δυο ώρες την ημέρα και αν... Τελικά η παράλληλη στήριξη αναλαμβάνει δυο και τρια παιδια μαζι ή καθε φορα ενα;

Σχόλια

Φίλη μου δύσκολα τα πράγματα με τις παράλληλες φέτος

Εικόνα didyma1103

Φιλη μου δυσκολα τα πραγματα με τις παραλληλες φέτος. Εγω πρόσφατα έφαγα πόρτα απο το ΚΕΔΔΥ γιατι ζήτησα για το μικρούλη μου παράλληλη. Ηταν στην ένταξη πέρσι. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι γονεις που μπορούν να πληρώσουν ιδιωτική ή και καποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν άλλα μεσα, γνωριμιες κ.ο.κ. Εμεις ανηκουμε στη κατηγορια των πτωχών και χωρις μπάρμπα στη Κορώνη... όπως καταλαβαινεις ο Θανασακης, ο γιος μου δεν θα παρει μάλλον παράλληλη και θα πάει ειδικό. Αλλά πίστεψε με δεν ανησυχω διοτι πιστεύω στο παιδάκι μου και στις δυνατότητες του γιατι τα παδιά μας είναι άδολοι μαχητές, δεν ειναι σαν κι εμας τους μεγάλους.

Κανονικά η παράλληλη αφορά ένα παιδάκι. Το Τμήμα Ένταξης υποστηρίζεται απο μια παιδαγωγό που έχει περισσότερα παιδάκια.

Η πρώτη παράγραφος μου ήθελε να περάσει ένα μήνυμα ήταν άσχετη με τον προβληματισμό σας.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!! 

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.