Έχω καταθέσει αποδείξεις στον ΕΟΠΥΥ ΑΓΊΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καλησπέρα. Έχω καταθέση τις αποδειξεις της λογοθεραπεύτριας του γιού μου στον ΕΟΠΥΥ της Αγιας Παρασκευής για τους μήνες, Ιανουάριο 2017, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Ακόμη τα χρήματα δεν έχουν κατατεθεί για να τα δώσω με την σειρά μου. Η κατάσταση είναι αρκετά πιεστική. Είναι τώρα 7 ολόκληροι μήνες ....Έχει άλλος να πληρωθεί απο τότε; γνωρίζετε κάτι; Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω ούτε το ελάχιστο στην ειδική θεραπεύτρια απο την τσέπη μου και έχω αγχωθεί πάρα πολύ !!!!

Σχόλια

Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΊΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ μας είπε ότι πληρώνει 10 μήνες πίσω

Εικόνα Vic Kr

Η ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2016. ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2017. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ... 

Email στον Τσίπρα για τις καθυστερήσεις πληρωμών του ΕΟΠΥΥ

Εικόνα dkdiamataris

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ,

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ EMAIL TOY ΤΣΙΠΡΑ (alexis.tsipras@syriza.gr)

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SHOW KAI NA ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ .

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ....

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΑΙΛ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΟΧΙ !!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ :

Αγαπητέ Αλέξη,

Αν δε λύσεις αυτό το θέμα "χθές" θα με (μας) βρείς μποροστά σου πολύ σύντομα και σίγουρα στις επόμενες εκλογές.
 
Πάρτο πάνω σου, αποδέσμευσε κεφάλαια (δε ξέρω που θα τα βρείς , αυτή είναι δική σου δουλειά) και πλήρωσε τον κόσμο ΤΩΡΑ !! .

Θέλει και λίγο τσίπα, ρε Αλέξη. 

Μιλάμε για ταλαιπωρημένους γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ με αναπηρία από 67% και πάνω. ΕΛΕΟΣ!! 
 
Σε περίπτωση που θες μια γρήγορη ενημέρωση επί του θέματος δες το link:

https://www.noesi.gr/topics/epistrofes-hrimaton-therapeies
 
Ελπίζω να κινηθείς γρήγορα και να δώσεις τις σχετικές εντολές στα στελέχη σου!!
 
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!
Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr -- Μιστράλ 4 -- Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi διαβάστε αναλυτικά για τους σκοπούς που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;