ΙΚΑ - Φυσιοθεραπείες

Εικόνα ελπίδα
Καλό απόγευμα σε όλους σας. Μόλις μου ανακοινώθηκε από την φυσιοκοθεραπεύτρια μας, ότι στην προσπάθεια της να υποβάλει ηλεκτρονικά (ΔΑΠΥ) όλα όσα απαιτούνται για να δικαιολογηθούν οι φυσικοθεραπείς της μικρής, ήρθε σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο στα κεντρικά του ΙΚΑ για να της υποδείξει πως θα πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα για 3 πράξεις και για τα 4 άκρα όπως κάναμε κάθε φορά και της είπε ότι δεν ισχύει και είναι με άλλα λόγια παράνομο συν τοις άλλοις ότι κάθε μήνα θα πρέπει να περνάμε από επιτροπή.

Φυσιοθεραπειες με το ΙΚΑ!

Εικόνα ελπίδα
Καλησπέρα σε όλους σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις φυσιοθεραπειες της μικρής μου Ελένης.Είναι πλέον 26 μηνών με 80% εκτιμούμενη για την ηλικία της αναπηρία.Για το κινητικό κομμάτι, θα πρέπει να κάνουμε φυσιοθεραπείες. Κρατάω στα χέρια μου, βεβαίωση από παιδονευρολόγο για φυσιοθεραπεία των άνω και κάτω άκρων αναλυτικά όπως συμβουλεύτηκα και προηγούμενη συζήτηση σας στο forum.Αλλά δεν μου τα γράφει ο γιατρός του Ικα, μου είπε ότι μπορεί να μου γράψει μόνο για δύο μέλη. Αληθεύει; Κάπου διάβασα ότι οι εκ γενετής με ποσοστό πάνω από 67% δικαιούνται επί 4 για για τα τέσσερα μέλη.

Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα!

Εικόνα ελπίδα
Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα. Η ψυχοκινητική ανωριμότητα, μετά από δυο μήνες έγινε ψυχοκινητική καθυστέριση. Όταν ξεκίνησα να γράφω στο NOESI.gr ανησυχούσα απλά για τον υποθυροειδισμό της μικρής, να προλάβω τον κρετινισμό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι τέσσερεις μήνες μετά και αφού έχει ρυθμιστεί, ο γιατρός μας θα τον συσχέτιζε με πιθανή χρωμοσωμική ανωμαλία ή συνδρομικό υπόστρωμα, λόγω αυτής της σφαιρικής ψυχοκινητικής καθυστέρησης. Έγιναν λήψεις για αμμινογράμματα ώστε να αποκλησθούν τυχόν μεταβολικά νοσήματα, και πάμε για καρυότυπο και όλα τα σχετικά στο τέλος του μήνα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.