Επίδομα απώλειας όρασης (τυφλότητας)

Εικόνα giannis30

Είμαι 47 χρονών και απο το 2004 εχω ολικη απωλεια ορασης στο ενα ματι. Στο αλλο εχω 7 βαθμους μυωπια. Γνωριζετε αν δικαιουμαι καποιο επιδομα απο ΙΚΑ;

Σχόλια

Κάνε μια ερώτηση για επίδομα τυφλότητας

Εικόνα giapanta
Καλησπέρα, κάνε μια ερώτηση στην πρόνοια (ανεξάρτητα αν έχεις ασφάλεια ή όχι) για επίδομα τυφλότητας, αν και νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει ενα ποσοστό και στα δύο μάτια. Ιωάννα
like0

Επίδομα Απώλειας Όρασης

Εικόνα nikos g.

Γεια σας ειμαι 40 χρόνων  και εχω απωλεια ορασης ενος οφθαλμου μετα απο εργατικο Ατυχημα πριν ενα χρόνο όπου ακόμα ειμαι με αναρρωτηκη αδεια διότι πρεπει να γίνουν κάποιες επεμβάσεις για να σταθεροποιηθεί η πιεση του οφθαλμου . Ο ασφαλιστικός μου φορέας ειναι ΙΚΑ . Θα επανέλθω στην εργασια μου ξανά  . Θα ήθελα να ρωτήσω και γω αν δικαιούμαι κάποιο επιδομα εφόσον ειναι μόνιμη η απωλεια ορασης. 

Σας ευχαριστω  

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.