Ευχές

Εικόνα Alex Pazi
Εύχομαι σε όλους τους φίλους, γονείς, παιδιά και τους δημιουργούς του NOESI.gr Κουράγιο και δύναμη για να προχωρήσουμε Αγάπη μπόλικη που να ξεχειλίζει Λεφτά για να τα βγάλουμε πέρα Όνειρα γιατί είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μας Πίστη στα παιδιά μας για να μεγαλουργήσουν Αλληλεγγύη γιατί το «μαζί» είναι η δύναμή μας Στήριξη ο ένας στον άλλον για να είμαστε καλά Χαρές πολλές, μικρές και μεγάλες Αισιοδοξία για να έχει η ζωή μας αξία και χρώματα.

Σχόλια

Kαλό Πάσχα κι από μένα

Εικόνα Kyriaki Fili
Καλό Πάσχα κι από μένα, Αλεξάνδρα! Εύχομαι κι εγώ στο μέγιστο όλα όσα ευχήθηκες (αν και τα λεφτά είναι το μόνο που δεν έρχεται καθόλου απλόχερα...) Αλλά όλα τα υπόλοιπα, μακάρι η αγάπη του Χριστού να τα δώσει σε όλους μας μεγαλόθυμα, και αυτό το Πάσχα να νιώσουμε λίγη παραπάνω χαρά και αγαλλίαση μέσα μας! Καλή Ανάσταση στη μεγάλη οικογένεια του NOESI.gr. Κυριακή Φιλήμονος.
like6

Kαλό Πάσχα!

Εικόνα irene_08
Τα λόγια σου μιλάνε στις καρδιές όλων μας! Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία σε όλες τις οικογένειες! Δύναμη και κουράγιο να προχωράμε και περίσσεια αγάπη!
like6

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.