Για αναπτυξιολόγο, ραντεβού με κα Νικολάου

Εικόνα katerina

Γειά σας... Ψάχνω το τηλέφωνο της κα Νικολάου, είναι αναπτυξιολόγος στο Παίδων Πεντέλης. Γνωρίζει κανένας;

Σχόλια

Παίρνεις στο 1535 εκεί κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού

Εικόνα didyma1103

Παίρνεις στο 1535 εκεί κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού και ζήτας τροποποίηση γιατί θα περιμένεις πολύ στην αναμονή. Εκεί επιλέγεις πρωινό που δεν χρεώνεται και απογευματινό που χρεώνεται κανονικά. Α σημεωτέον απογευματινό βρίσκεις νωρίς αλλά αυτά τα πρωινά βρε αδερφέ είναι πάντα κλεισμένα!!!! Δεν έχω πάει στη συγκεκριμένη κυρία αλλά αυτή είναι η διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού.

like122

Καλώς ήρθες στο κλαμπ

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΛΚΙΑ

Καλώς ήρθες στο club. Έχω ήδη επισκεφτεί την κα Νικολάου και είναι πολύ καλή. Στα πρωινά ραντεβού σε βλέπει μία βοηθός της. Θα σου πρότεινα την πρώτη φορά να πας απογευματινό ραντεβού.

like139

Καλώς σας βρήκα...

Εικόνα katerina

Καλώς σας βρήκα... Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας! 

like1

Κι εγώ έχω δει την κυρία Νικολάου αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη

Εικόνα Τάνια

Κι εγώ έχω δει την κα Νικολάου αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη. Ήταν πολύ βιαστική (15 λεπτά ολα κι ολα και περιμέναμε 1.5 ώρα, στο απογευματινο και πληρωσαμε και 75 ευρώ) και δεν άκουγε αυτά που της έλεγα σχετικά με το παιδί (ειχε την δική της άποψη).

Επίσης νομίζω αυτό που μου είχε κανει την χειρότερη εντύπωση είναι που μου είπε να μην κάνω άλλο παιδί (είμουν εγκυος στην κόρη μου τότε) δηλ. 3ο γιατί θα είναι πολύ δύσκολος. Στο μόνο που έπεσε μεσα ήταν ότι είναι έξυπνος και θα πάει καλά. Αλλά κατα τα άλλα αισθανόμουν οτι μιλούσε για ένα τέρας όταν μιλούσε για τον μικρό μου , που τότε ήταν 2 χρονών (δηλ πολύ μικρός ηθελε λιγο υπομονή γιατί δεν στεκόταν πουθενα).

Όποιες δυσκολίες αλλά τίποτε περισσότερο από ένα υπερκινητικό 4χρονο... Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο την κα Αντωνοπούλου στο Αττικό (για δημόσιο) και ιδιωτικά από την κα Αντωνιάδου.

Άλλοι έχουν διαφορετική άποψη, αν έχεις κλέισει ραντεβού μην το ακυρώσεις, πήγαινε και βλέπεις.
Τάνια

like143

Ωχ Τάνια τελικά όλα είναι υποκειμενικά

Εικόνα didyma1103

Ωχ Τάνια τελικά όλα είναι υποκειμενικά!  Εμείς έχουμε επισκεφθεί την κα Αντωνοπούλου. Εγώ νομίζω ότι το τι θα πει ο αναπτυξιολόγος έχει να κάνει και με το πως θα είναι το παιδί όταν εξετάζεται. Αν είναι κουρασμένο, ταλαιπωρημένο δεν θα δείξει αυτό που πραγματικά είναι. Εμένα τα παιδιά μου έχουν λάθος εικόνα όταν τα πρωτοδείς αλλά αν τα πλησιάσεις σωστά ειναι καλά παιδάκια. Ο Θανασάκης λύνει το παζλ με τα σχήματα σε 9 δεύτερα. Αν όμως μουλαρώσει γκρινιάζει συνέχεια.  Η πρώτη εικόνα που δίνουν τα παιδιά είναι σημαντική και η διάγνωση που βγάζουν είναι με βάση την εικόνα στη δεδομένη στιγμή. Γι αυτό δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από καμμιά διάγνωση τέτοιου τύπου. Στις μικρές ηλικίες όλα είναι ρευστά. Δεν μπορείς να βγάλεις ακριβής διάγνωση. 

Γονείς μην μένετε στις διαγνώσεις και στο ποιός είναι καλός αναπτυξιολόγος και στο ποός όχι και μην στενοχωριέστε ότι τα παιδάκια σας δεν θα πάνε καλά. Αυτό μόνο ο ΘΕΟΣ το ξέρει.

like144

Δεν τα κατάφερα να δω την κα Νικολάου

Εικόνα katerina

Δεν  κατάφερα να δω την κα Νικολάου και τελικά πήγα στην κα Γκολτσιου. Έμεινα πολυ ευχαριστημενη! Αφιέρωσε πολύ χρονο στο μικρό μου και σε εμένα κάτι που δεν εκανε καμια αναπτυξιολογος μέχρι τώρα.. Οποτε πηγαινα ολοι ηταν βιαστικοι και δεν μπορουσα να τους μηλησω ουτε στο τηλεφωνο.. Ειναι πολυ βασικο να αφιερωνεται καθε φορα χρονος στο παιδι και στους γονεις.. Καθε φορα υπαρχουν καινουργια ερωτηματα και το παιδι εξελισσεται διαφορετικα ..Απορω μερικοι πως δινουν διαγνωσεις σε 2 χρονων παιδια μετα απο εξεταση 10 λεπτων..!! Το καλο ειναι πως ειμαστε σε πολυ καλο δρομο και επιτελους ξερω ακριβως με τι εχω να κανω.. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και προσωπικα τη συστηνω ανεπιφυλακτα!

like162

Επικείμενη επίσκεψη σε αναπτυξιολόγο

Εικόνα dathina

Katerina, θα μπορούσες να μου πεις πόσο κόστισε η επίσκεψη στην κα Γκόλτσιου?

Έχει προκύψει ένα θεματάκι με το αγοράκι μου και πρέπει να επισκεφτούμε αναπτυξιολόγο άμεσα και το ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία καθυστερεί.

Ευχαριστώ.

like132

Έχουμε γυρίσει πολλούς αναπτυξιολόγους

Εικόνα DIMITRIS XER

Επειδη έχουμε γυρισει πολους αναπτυξιολογους. Η  κα Νικολάου στο στο Παίδων Πεντέλης δεν ειναι καθολου συνεργασιμη, πολυ βιαστική και αποτομη και στην δικια μας περιπτωση επεσε τελειως εξω και τις 2 φορες.... (οπως δειχνει η σημερινη κατασταση του παιδιου) εχει ενα στανταρ γραμμενο τεστ και παει συμφωνα μονο με αυτο.... κριμα... Η κα Αντωνοπούλου στο Αττικό ειναι πολυ καλη ιατρος και την συστηνω ανεπιφυλακτα... αντιθετα η κα Αντωνιαδου με εξεταση 10 λεπτων εβγαλε διαγνωση... και ζητησε υπερογκο ποσο και φυσικα χωρις αποδειξη...

like127

Ούτε ξαναπάτησα....

Εικόνα Eva Papadim

Καλησπέρα, από τις χειρότερες γιατρούς. Αφενός έδωσε λάθος διάγνωση και δεν τον είδε αν και σε απογευματινο ραντεβού αφετέρου μου είπε ότι τουλάχιστον με αυτό το παιδί μπορεί να διεκδικησω μια θέση στο δημόσιο. Και φυσικά ενώ ήμουνα δύο μηνών έγκυος, ότι υπάρχει κίνδυνος και το παιδί που έχω στην κοιλιά μου να έχει θέμα. Ούτε ξαναπάτησα....

like124

Δεν συστήνω κα Θωμαΐδου

Εικόνα Μαρια Ρουφ

Είχα την εντύπωση ότι η κα Θωμαΐδου είναι από τις top αναπτυξιολόγους αλλά έπεσα έξω... πήγα τον μικρό μου και και σε 5 λεπτά μας έβγαλε αναπτυξιακή καθυστέρηση... όταν την ρώτησα αν βλέπει αυτισμό μου είπε όχι (της έκανε συμβολικό παιχνίδι, της ενσωμάτωσε βλεμματική επαφή παρόλο που δεν έχει καλή βλεμματική επαφή), μου είπε πολύ κοφτά είναι πίσω είναι πολύ πίσω ειναι για 13 μηνών ενώ ήταν 30 μηνών... επειδή είμαι του χώρου γνωρίζω ότι το παιδί μου ανήκει στο φάσμα ίσως είναι ΥΛΑ, πάει πάρα πολύ καλά με τις λόγο- έργο-... το παιδί νοητικά είναι 6 με 9 μήνες πίσω όχι 1,5 χρόνο όπως μου είπε... μα δεν ασχολήθηκε καν να δει τι ξέρει αν έχει αντίληψη.. Τον Οκτώβριο που έχουμε επανεξέταση θα πάμε και στη Γκόλτσιου για την οποία έχω ακούσει μόνο θετικά , το μόνο που μου είπαν είναι ότι βάζει με το παραμικρό τα παιδιά στο φάσμα ώστε να δουλευτούν καλά... κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό... πολλές φορές παιδιά παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες μόνο ή ΔΕΠΥ χωρίς τελικά να είναι στο φάσμα. Είναι τόσο υποκειμενικό όλο αυτό που πραγματικά μόνο το παιδί με την εξέλιξή του θα μας δείξει τι έχει τελικά. 

like141

Η κόρη μου τραυλίζει αρκετά

Εικόνα Βασιλική

Η κόρη μου τραυλίζει αρκετά. Έχουμε κανει λογοθεραπειες και τωρα ξεκινησαμε συνεδριες σε παιδοψυχολογο για ενισχυσει της αυτοπεποιθεσης. Μηπως γνωριζετε αν πρεπει να την παω σε καποιο αναπτυξιολογο ή αν υπαρχει καποιος λογοθεραπευτης που ειναι καλος στον συγκεκριμενο τομεα;

like120

Η κυρία Νικολάου μας βοήθησε όσο κανείς άλλος

Εικόνα Λέτα

Φοβερά έμπειρη...... η αίσθηση που μας έδωσε είναι ότι είχε κάμερα στο σπίτι μας και παρακολουθούσε τον γιο μας από την  μέρα που γεννήθηκε ..... Όντως όλα τα πράγματα είναι υποκειμενικά..... Αλλά εμείς βοηθηθήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από την κ. Νικολάου.

like136

Καλό αναπτυξιολόγο (κ. Αντωνοπούλου)

Εικόνα Janet Amanatidou

Καλημέρα σας. Εχω ακουσει πολύ καλά λόγια για την κ. Αντωνοπούλου. Θα ήθελα το τηλ. της σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ.

like158

Αντωνοπούλου, δυστυχώς πήρε σύνταξη

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Η κ. Αντωνοπούλου ήταν η καλύτερη που έχουμε επισκευθει! Δυστυχώς πήρε σύνταξη... Απίστευτη επιστήμονας και με ενσυναισθηση όσο μπορούσε φυσικά... Συνεχίζει όμως ο κ. Μπότης στο "Αττικό" Νοσοκομείο που ήταν χρόνια μαζί με την Αντωνοπουλου. Είναι καλός αλλά δεν είναι και Αντωνοπουλου...

Αν γνωρίζει κάποιος αν η κα Αντωνοπουλου άνοιξε κάποιο ιατρείο (όσο ήταν στο νοσοκομειο δεν είχε, φαντάσου τι άνθρωπος ήταν, από εκεί θα καταλαβαίνεις πολλά) να μας πει! Θα χαρώ πολύ να την ξαναδώ...

like131

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.