Χαϊδάρι, σκυλάκι rent a paw (διαγράφηκε)

Εικόνα Anonymous

Ενημέρωση από το NOESI.gr: Λάβαμε αίτημα διαγραφής της συγκεκριμένης ανάρτησης και του προφίλ του μέλους που το ανάρτησε. Για τον λόγο αυτό, το σχόλιο αυτό έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται.

Σχόλια

Δεν έχω σκύλο

Εικόνα Viky M.

Δεν έχω σκύλο αλλά και η κόρη μου λατρεύει τα ζώα! Δοκίμασε και τον ζωολογικό κήπο. Εγώ την πήγαινα συχνά πριν 2 χρόνια για να συζητάμε: τι τρώει κάθε ζώο, τι κάνει τώρα, τι χρώμα είναι κτλ. Υπάρχει οικονομική ετήσια κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι πλέον πάμε για διασκέδαση και όχι για μάθημα αλλά νομίζω ότι βοήθησε και αυτό στην εξέλιξη της. Επίσης ξέρω ότι στο κέντρο που πάμε φέρνουν σκύλο μερικές φορές για το μάθημα (όχι για την κόρη μου). Ίσως μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο.
Καλή συνέχεια και δύναμη!

like0

Είναι στα σχέδια μας να πάμε στον ζωολογικό κήπο

Εικόνα panayota

Σας ευχαριστώ, ναι το είδα είναι όντως πολύ φτηνή.

Αλλά μας πέφτει λίγο μακρύα. Είναι στα σχέδια μας να πάμε.

Τουλάχιστον έχουμε κάτι αδέσποτες γατούλες που τρελένεται να ταίζει!!

Είναι απίστευτο το δέσιμο τους με τα ζώα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.