Χρόνια πολλά!

Εικόνα ligeri

Με παντοτεινή θύμιση και απεριόριστη εκτίμηση  στέλνω τις πλέον εγκάρδιες ευχές  μου για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον  Ιδρυτή της σελίδας www.noesi.gr, Άγγελο!!! Ο δικός μας "Αγγελος" επί  σειρά ετών υποστηρίζει την Ειδική Αγωγή με την δημιουργική του εργασία  και με μεγάλο σεβασμό σε παιδιά και γονείς. 

Ευχαριστούμε Άγγελε

Σχόλια

Χρόνια πολλά και από εμένα

Εικόνα Μαριαλεξ

Χρόνια πολλά και από εμένα κύριε Άγγελε. Δημιουργικά, γεμάτα με αγάπη, γεμάτα φως και πάνω από όλα με υγεία. Σας ευχαριστούμε για όλα...

like0

Χρόνια Πολλά

Εικόνα Γιάννα

Θέλω και εγώ να στείλω τα χρόνια μου πολλά στο Κο Κουτουμάνο έστω και καθυστερημένα, να του ευχηθώ καλή δύναμη με υγεία και ότι επιθυμεί.

like0

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά :)

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.