Τι ισχύει αν άτομο με αναπηρία έχει περάσει δευτεροβάθμια Επιτροπή και δεν πήρε απάντηση;

Εικόνα Nasoskarlos

Ένας γεράκος 98 ετών με αναπηρία 90% λόγω τύφλωσης, έκανε ένσταση επί της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής 1/3/2018, διότι δεν ελέγχθηκαν όλα τα ιατρικά τεκμήρια (εισαγωγή σε νοσοκομείο και εγχείριση, ΧΑΠ, αφαίρεση επιγονατίδας, κ.λπ.). Πέρασε από δευτεροβάθμια Επιτροπή στις 13/4/2018 ζητώντας να του χορηγηθεί βοήθεια εταίρου ατόμου και μέχρι σήμερα, μετά από πολλαπλές αναζητήσεις στο ΚΕΠΑ δεν υπάρχει απάντηση, διότι "δεν έχει σταλεί ο φάκελος" από την Πειραιώς 181 στο τοπικό ΚΕΠΑ. Τι μπορώ να κάνω για τον πατέρα μου, πριν πεθάνει αβοήθητος από την αναλγησία του κράτους; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.