Τι ισχύει αν άτομο με αναπηρία έχει περάσει δευτεροβάθμια Επιτροπή και δεν πήρε απάντηση;

Εικόνα Nasoskarlos

Ένας γεράκος 98 ετών με αναπηρία 90% λόγω τύφλωσης, έκανε ένσταση επί της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής 1/3/2018, διότι δεν ελέγχθηκαν όλα τα ιατρικά τεκμήρια (εισαγωγή σε νοσοκομείο και εγχείριση, ΧΑΠ, αφαίρεση επιγονατίδας, κ.λπ.). Πέρασε από δευτεροβάθμια Επιτροπή στις 13/4/2018 ζητώντας να του χορηγηθεί βοήθεια εταίρου ατόμου και μέχρι σήμερα, μετά από πολλαπλές αναζητήσεις στο ΚΕΠΑ δεν υπάρχει απάντηση, διότι "δεν έχει σταλεί ο φάκελος" από την Πειραιώς 181 στο τοπικό ΚΕΠΑ. Τι μπορώ να κάνω για τον πατέρα μου, πριν πεθάνει αβοήθητος από την αναλγησία του κράτους; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.