Βοήθεια για αυτισμό

Εικόνα Johny_2007

Γειά σας, είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδώ και κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημιουργούς του site, γιατί μέσω αυτού μας βοηθούν πολύ. Ο μικρός μου γιός Γιαννάκης, είναι τώρα 3 ετών και φαίνεται να έχει συμπτώματα αυτισμού. Το σημαντικότερο είναι ότι ακόμα δεν μιλάει. Το ψάχνουμε εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει κάποιον ειδικό που μπόρεσε να τον βοηθήσει, παρότι έχουμε επισκεφτεί και αναπτυξιολόγους και εργοθεραπευτές. Αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι περίπτωση πολύ σοβαρού αυτισμού, παρά ταύτα δεν βρήκαμε κάποιον ειδικό που να μας πεί, ή να κάνει κάτι που θα βελτιώσει τις αδυναμίες του Γιαννάκη. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν τέτοιοι ειδικοί, απλά εμείς δεν τους έχουμε ακόμα βρει. Γι αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος έχει δει βελτίωση στο παιδί του, μέσω κάποιου ειδικού, να μου απαντήσει για να πάμε και εκεί.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.