Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ

Εικόνα paraskevi

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι καλά χριστουγεννιάτικα με υγεία και δύναμη!!! Όποιος γνωρίζει που μπορούμε να απευθυνθούμε για να βγάλουμε κάρτα στάθμευσης ΑΜΕΑ (μπλε χρώματος) ας μας ενημερώσει γιατί από την Πρόνοια και το Γραφείο Συγκοινωνιών δεν μπόρεσαν να μας εξυπηρετήσουν. Ευχαριστώ!

Σχόλια

Μπλε κάρτα

Εικόνα marianna stakia

Δοκιμασε στην Νομαρχια. Καλη τυχη και καλη χρονια.. Ο Νομος για την μπλε καρτα ειναι το Προεδρικό Διάταγμα 241 (Π.Δ. 241).

Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ

Εικόνα eria d
Καλησπέρα, εγώ κατέθεσα την απόφαση της επιτροπής με το ποσοστό της αναπηρίας μου, την άδεια του αυτ/του μου και μια φωτογραφία μου (ταυτότητας) στο Υπουργείο Συγκοινωνιών της περιοχής μου και πήρα την κάρτα στάθμευσης αυθημερόν. Να γνωρίζετε επίσης, οτι με αυτή την κάρτα μπορείτε να περνάτε ΔΩΡΕΑΝ απο όλα τα κρατικά διόδια σε όλες τις εθνικές οδούς. Μπορείτε να σταθμεύετε όπου θέλετε χωρίς περιορισμό. Δεν γνωρίζω κάτι για τον δακτύλιο... Να προσέξετε μόνο να έχει την στρογγυλή σφραγίδα του Υπουργείου στην όψη που αναγράφονται τα στοιχεία σας και του οχήματός σας, γιατί εμένα την πρώτη φορά δεν την είχαν βάλει απο παράλειψη του υπαλλήλου και είχα πρόβλημα με την δημοτική αστυνομία και με τους υπαλλήλους των διοδίων ανα την χώρα. Απαιτήστε και φωνάξτε. Δεν μας δίνουν σημασία διαφορετικά.
Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.