Κάθε χρόνο τα ίδια κούφια λόγια, αγιασμός και μετά το χάος

Εικόνα Angela Papastavrou

Κύριε υπουργέ σας μιλάω για τον Νεκτάριο και για τον κάθε Νεκτάριο που φοιτά σε ειδικό σχολείο... με ακούτε;;;;

Να τώρα έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του ακούει μουσική στο κασετόφωνο του (την “Μικρή Ελένη” που κάθεται και κλαίει) και κρατάει την καινούργια του τσάντα αγκαλιά!!!

Εγώ τώρα τι να του πω;;; 

Τι να του πω κύριε υπουργέ ότι μας ξεχάσατε παλιιιιιιιιιιιιιι και αύριο δε θα πάει σχολείο και άγνωστο πότε;;;;;

Το ότι είναι αυτιστικός δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει, δεν έχει ανάγκες, δεν έχει όνειρα, δεν μπορεί να μάθει, γράφει και διαβάζει ελληνικά και αγγλικά που έμαθε μόνος του κύριε υπουργέ.

Θέλει να μάθει και άλλα πράγματα γιαυτό όλη μέρα είναι με ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό στο χέρι και διαβάζει κύριε υπουργέ !!!

Ποιος είστε εσείς που θα του απαγορεύσετε όλα αυτά;;;

Εσείς κύριε υπουργέ δεν ήσασταν πέρυσι τέτοιο ακριβός καιρό που σας επισκέφτηκε στο υπουργείο το παιδί μου μαζί με όλα τα άλλα από τα ειδικά σχολειά και τους υποσχεθήκατε ότι φέτος μιας και τα γνωρίζετε όλα τα προβλήματα, λεωφορεία, δάσκαλοι, βοηθοί κλπ θα τα έχετε όλα έτοιμα με το άνοιγμα των σχολείων τους;

Ε, άι σιχτίρ κύριε υπουργέ (με όλο τον σεβασμό που σας είχα κάποτε που πίστεψα τα αέρινα λογία σας άλλα τώρα μιλάει η αγανάκτηση της μάνας).

Υπογραφή
η μαμά του υπερήφανου Νεκτάριου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.