Μεταλλαγμένο το μωρό μου;

Εικόνα κατριν
Ως τωρα γνωριζα για μεταλλαγμενα οπωροκηπευτικα και ποντικια δεν ειχα ακούσει ποτε για μεταλλαγμενα μωρα ωσπου πηρα στα χερια μου τα αποτελεσματα του γενετικου ελεγχου. Μεταλλαξη λοιπον και μαλιστα Novel, παγκοσμια πρωτια μου ειπε η γενετιστρια.

Ψάχνω Κέντρο Γενετικής

Εικόνα κατριν
Φιλοι μου καλησπέρα. Είναι πέντε ήμερες που έχω στα χέρια μου την επίσημη επιστολή από Αγγλία για τη κατάσταση της Εύας μου και τη σύσταση τους για νέο γενετικό έλεγχο DNA στο PAX6 mutation για την υποψια συνδρομου ανιριδιας - WAGR.

Ποιανου ειναι βρε γυναικα το παιδι;

Εικόνα κατριν
-Δικο μου ειναι καλε μου ανθρωπε! -Μα δεν εχετε το ιδιο επωνυμο....στα διαβατηρια! -ναι φυσικα και δεν εχουμε το ιδιο επωνυμο αφου στην Ελλαδα τα παιδια συνηθως παιρνουν το επωνυμο του πατερα τους. -και εσεις γιατι δεν εχετε το επωνυμο του συζυγου σας; -γιατι καταργηθηκε βασει της ισοτητας των δυο φιλων. -και πως μπορειτε να μας αποδειξετε οτι ειναι κορη σας; -εχουμε την ιδια ελια ψηλα στο δεξι μπουτι!!

Απίστευτο!!

Εικόνα κατριν
Αγαπητοι φιλοι, αυτο που μου συνεβη προχθες αγγιζει τα ορια της παρανοιας!! Σκεφτηκα πολυ εαν θα επρεπε να το δημοσιευσω και τελικως το πραττω για το λογο που θα σας εξηγησω αργοτερα.

Το μπουμπουκάκι μου, η Ευα μου (4 μηνών)

Εικόνα κατριν
Καλησπερα σε ολους σας. Ονομαζομαι Κατριν και ειμαι η μαμα του Ορφεα (28 μηνων) και της Ευας (4 μηνων).Εχοντας περασει ολες τις φασεις σοκ-θυμος-λυπη-ζαναξ ειμαι πλεον σε θεση να σας καταθεσω και την δικη μας ιστορια. Η Ευα γεννηθηκε σε κυηση 39 εβδομαδων, δεν μπηκε θερμοκοιτηδα, δεν πηρε οξυγονο και ηταν θεωρητικα ενα υγιες μωρο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.