Κέντρα λογοθεραπείας στο Γαλάτσι

Εικόνα Μαρία Ας

Κέντρα λογοθεραπείας Γαλάτσι. 


Σημείωση από το NOESI.gr: Παρακαλούμε θερμά, μη γράφετε τόσο λακωνικά. Το μήνυμα σας δεν περιέχει καν ρήμα — υποκείμενο — αντικείμενο, βασική αρχή στη σύνταξη κειμένου στα «βιολόγια» αν θέλετε να σας απαντήσουν άλλα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο. Επίσης, θα βοηθούσε να αναφέρετε ποια είναι η ειδική εκπαιδευτική ανάγκη του παιδιού ή η διάγνωση (αν υπάρχει κάποια διάγνωση), ποια είναι η ηλικία του, αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη παρέμβαση (πρωτόκολλο) που αναζητάτε. 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.