Keppra και βιταμίνη Besix

Εικόνα Ginka
Θεαματικά αποτελέσματα οσον αφορα τις εντάσεις που προκαλεί η αντιεπιληπτική αγώγη. Η Β6 μας δόθηκε απο τον παιδονευρολόγο για να εξομαλύνουμ τις εντάσεις που προκαλούσε η αντιεπιληπτική αγωγή και κυρίως το Κeppra. Πραγματικά έμεινα άφωνη. Την πρώτη μέρα φάνηκε μία μικρή διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης. Σήμερα 5η μέρα, έχω ένα άλλο παιδί στο σπίτι. Ήρεμο, συνεργάσιμο, ο λόγος της ακομα πιο συγκροτημένος, χωρίς διάσπαση προσοχής. Πραγματικά εχω μείνει ενθουσιασμένη. Ευχαριστώ την Emma για την προτροπή. Με τον δικό της σχολιασμό, ρώτησα το γιατρό μας και εκείνος μας προέτρεψε περισσότερο.

Σχόλια

Πυριδοξινη - εξαρτωμενη επιληψια (Β6)

Εικόνα skan
Εχω και εγω ενα κοριτσι 19 ετων η οποια εχει κρισεις απο τα 4.5 χρονια της. Ψαχνοντας συνεχεια στο διαδυκτιο τοσα χρονια, εμαθα πως υπαρχει η πιθανοτητα η κορη μου να εχει πυριδοξινη-εξαρτωμανη επιληψια που σημαινει πως δεν χρειαζετε φαρμακα αλλα μονο βιταμινη Β6....Αυτη την στιγμη, παιρνει την βιταμινη Β6 μαζι με τα φαρμακα της (Lamictal kai Vimpat). Σας παρακαλω, ενημερωστε με ποιος νευρολογος συνηστα αυτη την Β6 γιατι πηγα σε πολλους και δεν το παραδεχονται.Απο μονη μου την δινω την Β6 και οντως, οι κρισεις ελλατωθηκαν, ειναι μικρης διαρκειας και το ξεπερνα μονη της χωρις ηρεμιστικο και χωρις να τρεχουμε στα νοσοκομεια με ασθενοφορα... Οποιος γνωριζει καποιον νευρολογο που συνηστα την Β6, σας παρακαλω ενημερωστε με. Σας ευχαριστω...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.