Κολύμβηση για τα παιδιά μας

Εικόνα Almak
Τον τελευταίο καιρό έχοντας ξετρελαθεί με τις επιδόσεις του Άρη στο κολύμπι θέλω να σας προτείνω ένα κολυμβητήριο όπου δουλεύει ένας άνθρωπος ο οποίος αν μη τι άλλο ξέρει να επικοινωνεί με τα παιδιά μας ..."το έχει". Το κολυμβητήριο είναι των Άνω Λιοσίων, 2~3 λεπτά από έξοδο της αττικής οδού. Ανοιχτή πισίνα και αρκετά καλά συντηρημένη. Άμεση-εύκολη πρόσβαση για παιδιά με κινητικά προβλήματα. Τα ΑμεΑ (δημότες) δεν πληρώνουν, εμείς οι ετεροδημότες 15 ευρώ τον μήνα, 3~4 φορές την εβδομάδα. Το θέμα είναι πως εκεί διδάσκει κολύμπι ένας χαρισματικός άνθρωπος ονόματι Γεωργία , η οποία έμαθε τον Άρη να κολυμπά χωρίς "βοήθεια" όταν πριν από τρία χρόνια ο Άρης έβρεχε μόνο τα γόνατα του. Την πρώτη χρονιά ξεκίνησαν να κολυμπούν μαζί στην παιδική πισίνα. Όλη η χρονιά ήταν ιδιαίτερο το μάθημα. Την δεύτερη χρονιά με δυσκολία , αλλά κατάφερε και τον έβαλε στην κανονική ( είναι μεγάλο θέμα ξαφνικά να μην νιώθεις στα πόδια σου τον πάτο της πισίνας). Ο Άρης εξ αρχής ήταν πολύ ψηλός για την παιδική οπότε πάντα πατούσε κάτω. Τρίτη χρονιά τώρα κι επιπλέει στο νερό χωρίς βοήθεια. Κάνεις ελεύθερο και ύπτιο με την σανίδα, πεταλούδα και πρόσθιο θα μάθουμε μετά την ολυμπιάδα του Πεκίνου. Την 25η Μαρτίου πήρε μέρος στην παρέλαση με τα παιδιά του κολυμβητηρίου ΑΜΕΑ και μη. Η δασκάλα του ήταν μες την τρελή χαρά που παρέλασε με έξι από τους μαθητές της. Για όποιον τον εξυπηρετεί η περιοχή το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν βρίσκουμε κάθε μέρα τέτοιους ανθρώπους , όπως και κολυμβητήρια με πρόγραμμα για ΑΜΕΑ.

Σχόλια

Λεπτομέρειες κολυμβητηρίου

Εικόνα Almak
Το κολυμβητήριο βρίσκεται στην "ΠΑΡΚΟΠΟΛΗ" 'Ανω Λιοσίων (οδός Αιγαίου Πελάγους) Τηλ.: 2102484453 Υπεύθυνη για ΑΜΕΑ: κυρία Γεωργία Καρβουνιάρη
like0

O Άρης συνεχίζει ακάθεκτος με το κολύμπι

Εικόνα Almak
O Άρης συνεχίζει ακάθεκτος με το κολύμπι. Οι προπονητριές του είναι ξετρελαμένες με τον τρόπο που κατανοεί και εκτελεί τις ασκήσεις. Παραθέτω και 2 βίντεο για να θαυμάσετε το παλικάρι μου.
like0

Γρήγορος! ε;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Καλά πολύ γρήγορος;;; Φοβερή προσπέραση! :) Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα! Καλύτερα σε βίντεο πάντως! :) Χαιρετισμούς πολλούς
like1

Nα φανταστείτε πως κάποτε έμπαινε μέχρι το γόνατπ

Εικόνα Almak
Nα φανταστείτε πως κάποτε ο Άρης έμπαινε στην θάλασσα έως μόνο το γόνατο. Όμως χάρην της επιμονής και υπομονής της προπονητριάς του + ότι εμείς ποτέ δεν του στερήσαμε το κολύμπι......έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Είναι μεγάλη ανακούφιση να ξέρεις και να βλέπεις ότι το παιδί σου λαμβάνει μέρος σε αυτήν την διαδικασία μέσα στην πισίνα , στα αποδυτήρια αυτοεξυπηρετούμενος και γενικότερα όλο το πακέτο της ενασχόλησης με την κολύμβηση. Χάρην του Άρη κινητοποιήθηκα κι εγώ και πλέον κολυμπώ κι εγω την ίδια ώρα αλλά σε άλλη διαδρομή!!!!
like0

Αρης με το κολυμβι

Εικόνα Emma
Μπραβo του! (και μπρaβo σου:-))
like0

Φοβερός

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπραβο Αρη, εισαι φοβερός. Αντε προπονήσου για την ολυμπιάδα, θα κερδίσεις . Ειμαι πολυ χαρουμενη για την εξέλιξή σου. ΜΠΡΑΒΟ
like0

Ο Άρης και πάλι (βίντεο!)

Εικόνα Almak
Τα τελευταία κατορθώματα του Άρη. (κάτι κάνω λάθος)!!!!!!! με τα λινκ!!!
like0

Πάντα τέτοια

Εικόνα Γιάννης_1970
Πάντα τέτοια Άρη!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.