Λεκτική Δυσπραξία, θέλω να ανταλλάξω εμπειρίες

Εικόνα Anna Kets

Αναζητω γονεις, ειδικους και οσους εχουν γνωση και εμπειρια γυρω απο την λεκτικη δυσπραξια. Θελω να ανταλλαξω εμπειριες και να μαθω οσα περισσοτερα μπορω. 

Ευχαριστω

Σχόλια

Δείτε σχετικά βιολόγια

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε παρακάτω μερικά βιολόγια με γονείς που συνομιλούν για το ίδιο θέμα. 

  1. Η συνάντηση

    ...δυσκολια χρηση του λογου (λεκτικη δυσπραξια) δηλ δεν μπορει να απαντηση...

  2. Λεκτική Δυσπραξία σε αγόρι 3 χρονών

    ...και μου είπε ότι το μωρό έχει Λεκτική Δυσπραξία (σημείωση: το μωρό ακούει...

  3. Μια αρχή και δύσκολη πολύ

    ...εδώ και 2,5 μήνες, μας μίλησαν για λεκτική δυσπραξία... από ό,τι έχω διαβάσει ... μας είπε ότι έχει  δυσπραξία λόγου...

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.