Μα είναι ποτέ δυνατόν ???

Εικόνα Jo

Γεια σας συνταξιδιώτες. Δεν θα σας πω για το Χρηστάκη. Είναι καλά. Λίγο ταραγμένος μοιάζει. Εχει αλλάξει το πρόγραμμά του γι'αυτό. Θα ζητήσω συγνώμη. Είχα πει πως θα σας ξαναεπισκεφθώ μόνο αν έχω καλά νέα. Δυστυχώς, τα νέα που με φέρνουν πίσω δεν είναι καλά. Χρειάζομαι τη στήριξή σας. Στο ειδικό σχολείο που φοιτεί ο Χρήστος μας, κατήγγειλαν μια κοπέλα του ειδικού βοηθητικού προσωπικού πως γρονθοκόπησε μαθητή. Ο προβληματισμός μας δεν βρίσκεται στο αν το έκανε ή όχι αλλά στο ότι δεν μπορούμε να έχουμε πλέον εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σχολείου.

Μπορεί πραγματικά η κοπέλα να μην το χτύπησε, αλλά το απίστευτο είναι πως δεν ενημέρωσαν τη μητέρα του παιδιού. Το παρέδωσαν στον οδηγό του ταξί αφού το έπλυναν και αυτό ήταν όλο. Αλήθεια πείτε μου πως μπορώ να στείλω το Χρηστάκη μου πάλι για μάθημα εκεί ή όπου αλλού? "και νά'μαι εδώ με τόσα φώτα, εγώ μωρός όσο και πρώτα" Καλό δρόμο σε όλους παιδιά.

Jo

Σχόλια

Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις σε ποιο σχολείο;

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις σε ποιο σχολείο; Εμένα ο Οδυσσέας έχει αλλάξει πολύ από πέρισυ και επειδή κάποια πράγματα δεν δένουν ψάχνομαι μήπως κάτι έχει συμβεί στο σχολείο και δεν μπορώ να μάθω γιατί ο Οδυσσέας δεν μιλάει.
like0

Δεν είναι στο σχολείο του Οδυσσέα

Εικόνα Jo
Ενημερώθηκαν όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες του σχολείου για το περιστατικό και έγινε συνέλευση. Αν έχεις όμως υποψίες για το οτιδήποτε ψάξτο. Γνωρίζεις αν το σχολείο σας έχει Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων; Το δικό μας νόμιζα πως είχε και ανακάλυψα πως δεν έχει. Και ξέρεις τι κατάλαβα με αυτή την ανακάλυψη; Ότι δεν φτάνει να δουλεύουν καλά μαζί μας, πρέπει να φροντίσουμε και όπου τα στέλνουμε να γίνεται σωστή δουλειά.Η ευθύνη είναι δική μας. Και εφόσον τα παιδιά μας δεν μιλάνε είναι μεγαλύτερη η δική μας ευθύνη από άλλων γονέων, που όμως έχουν φροντίσει και είναι ενωμένοι. Καλό δρόμο, jo
like0

Αγαπητη μητερα, συμπασχουσα, παντού τα ίδια

Εικόνα Soula
Αγαπητη μητερα, συμπασχουσα, παντου τα ιδια, εκπαιδευτικοι χωρις ελεγχο φροντιζουν και διδασκουν τα παιδια μας. Ο γιος μου ειχε φαει χαστουκι και γραντζουνιες στην 4η δημ.μετα στην 6η δημ. για ηλιθιο λογο τον εστεισε στον τοιχο ο μουσικος και τον ταρακουνουσε {ναι, ναι ακομα διδασκει} και τελευταια ακουσα για δασκαλο που δαγκωσε μαθητη. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!! καλη συνεχεια
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.