Μεταβολικός έλεγχος για ΔΑΦ

Εικόνα Ειρήνη

Έχω ένα παιδάκι σχεδόν 3 ετών με υποψίες για αυτισμό. Διαβάζω οτι μπορούν να γίνουν κάποιες εξετάσεις για να δούμε μήπως τυχόν οφείλεται σε προβλήματα γαστρεντερικά / μεταβολικά. Έχω ρωτήσει σε παιδίατρο, παιδοψύχιατρο και μικροβιολόγο και άκρη δεν έχω βγάλει (με παραπέμπουν αλλού, αόριστα). Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε, από τη δίκη σας εμπειρία, ποιες και πού πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις αυτές;

Σας ευχαριστώ!

Σχόλια

Για μεταβολικές μπορείς να τις κάνεις με τον κύριο Ευαγγελίου

Εικόνα Μάρθα Ζαννή

Για μεταβολικές μπορείς να τις κάνεις με τον κύριο Ευαγγελίου στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.  Όσον αφορά το γαστρεντερολογικό, πρέπει να βρεις έναν ικανό και ενημερωμένο παιδογαστρεντερολόγο. Ψάξε το γαστρεντερολογικό... Παίζει μεγάλο ρόλο.  Εάν το παιδί σου πήρε πολλές αντιβιώσεις, τα 'κακά' βακτήρια στο έντερο του παιδιόυ σου κάνουν πάρτυ... Δες εάν έχει ευαισθησία στην γλουτένη ή στην καζεϊνη... Γενικά διάβασε και ψάξου... Βοηθάει πολύ.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.