Ελαφρά νοητική υστέρηση

Εικόνα never give up

Καλησπερα σας φιλοι και φιλες. Ο μικρος μου ο γιος χτες διαγνωστηκε με ελαφρα νοητικη υστερηση. Για να ξεκινησω απο την αρχη ο γιος μου απο 3 μηνων ξεκινησε να μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια για βρονχιολοιτιδα  μεχρι 2 χρονων περιπου και μεσα σε αυτα 3 επεισοδια πυρετικων σπασμων φυσικα αυτο ειχε αντικτυπο στην αναπτυξη του 1,5 χρονο καθυστερηση,αυτο μας το ειπαν απο το Κεντρο που τον παω για λογοθεραπεια και εργοθεραπεια εδω και 1,5 χρονο περιπου (ο μικρος μου ειναι 5 χρονων).

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.