Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους [ενημέρωση: 05/08/2018]

Εικόνα NOESI.gr

Σημαντική Ενημέρωση! Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία αναζήτησης των μελών μας, που βρίσκονται στην περιοχή που επλήγη από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική. Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους, αν και διαπιστώσαμε ότι αρκετά μέλη έχουν πληγεί με άλλους τρόπους από τη φωτιά, ως επιζώντες με μεγάλο ψυχικό φόρτο από τις δραματικές στιγμές που έζησαν (και συνεχίζουν να ζουν) ή χάνοντας περιουσίες και αγαπημένα κατοικίδια στη φωτιά.


Άμεση γραμμή επικοινωνίας με όλα τα μέλη της νόησης που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφικής πυρκαγιάς [αρχική ενημέρωση: 27/07/2018]

Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει την προσωπική επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές, ζητώντας να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά στην υγεία τους και ρωτώντας εάν χρειάζονται κάποια άμεση οικονομική, υλική ή ψυχολογική υποστήριξη.

Τις επόμενες ημέρες, εάν χρειαστεί, θα απευθύνουμε έκκληση στα μέλη της κοινότητας, που τυχόν μπορούν να συνδράμουν τις οικογένειες των μελών μας που επλήγησαν από την φοβερή καταστροφή στο Μάτι και την Κινέτα.

Εάν μπορείτε να διαθέσετε ο,τιδήποτε σε είδη πρώτης ανάγκης, χρήματα, στέγη, υπηρεσίες αφιλοκερδώς (παντός είδους, π.χ. ψυχολογική υποστήριξη, υδραυλικές - ηλεκτρολογικές - δομικές εργασίες, μετακίνηση - μεταφορά με ΙΧ, φύλαξη παιδιών κ.ά.), προσωπικά σε άλλα μέλη και οικογένειες της κοινότητας της νόησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/contact για να καταχωρήσουμε τη δυνατότητά σας να συνεισφέρετε. Έπειτα, εφόσον χρειαστεί, θα σας φέρουμε άμεσα σε επικοινωνία με άλλα μέλη, που χρειάζονται υποστήριξη.

Ευχόμαστε αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έζησαν, ζουν και θα ζουν αυτή την πρωτοφανή τραγωδία ξανά και ξανά, στο μυαλό και την ψυχή τους. Ας τους βοηθήσουμε να βρουν συνοδοιπόρους που θα τους βοηθήσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, παίρνοντας λίγο από το βάρος που κουβαλούν αυτό το δύσκολο διάστημα.

— ομάδα noesi.gr

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.