Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους [ενημέρωση: 05/08/2018]

Εικόνα NOESI.gr

Σημαντική Ενημέρωση! Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία αναζήτησης των μελών μας, που βρίσκονται στην περιοχή που επλήγη από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική. Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους, αν και διαπιστώσαμε ότι αρκετά μέλη έχουν πληγεί με άλλους τρόπους από τη φωτιά, ως επιζώντες με μεγάλο ψυχικό φόρτο από τις δραματικές στιγμές που έζησαν (και συνεχίζουν να ζουν) ή χάνοντας περιουσίες και αγαπημένα κατοικίδια στη φωτιά.


Άμεση γραμμή επικοινωνίας με όλα τα μέλη της νόησης που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφικής πυρκαγιάς [αρχική ενημέρωση: 27/07/2018]

Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει την προσωπική επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές, ζητώντας να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά στην υγεία τους και ρωτώντας εάν χρειάζονται κάποια άμεση οικονομική, υλική ή ψυχολογική υποστήριξη.

Τις επόμενες ημέρες, εάν χρειαστεί, θα απευθύνουμε έκκληση στα μέλη της κοινότητας, που τυχόν μπορούν να συνδράμουν τις οικογένειες των μελών μας που επλήγησαν από την φοβερή καταστροφή στο Μάτι και την Κινέτα.

Εάν μπορείτε να διαθέσετε ο,τιδήποτε σε είδη πρώτης ανάγκης, χρήματα, στέγη, υπηρεσίες αφιλοκερδώς (παντός είδους, π.χ. ψυχολογική υποστήριξη, υδραυλικές - ηλεκτρολογικές - δομικές εργασίες, μετακίνηση - μεταφορά με ΙΧ, φύλαξη παιδιών κ.ά.), προσωπικά σε άλλα μέλη και οικογένειες της κοινότητας της νόησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/contact για να καταχωρήσουμε τη δυνατότητά σας να συνεισφέρετε. Έπειτα, εφόσον χρειαστεί, θα σας φέρουμε άμεσα σε επικοινωνία με άλλα μέλη, που χρειάζονται υποστήριξη.

Ευχόμαστε αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έζησαν, ζουν και θα ζουν αυτή την πρωτοφανή τραγωδία ξανά και ξανά, στο μυαλό και την ψυχή τους. Ας τους βοηθήσουμε να βρουν συνοδοιπόρους που θα τους βοηθήσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, παίρνοντας λίγο από το βάρος που κουβαλούν αυτό το δύσκολο διάστημα.

— ομάδα noesi.gr

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.