Παράλληλη Στήριξη μαθητών για το σχολικό έτος 2011-2012 (εγκύκλιος)

Εικόνα D.Mariliza

Aυτή είναι η νέα εγκύκλιος του Υπουργείου αναφορικά με την παράλληλη Στήριξη μαθητών. http://www.dipevath.gr/may12/28/parallhlh-sthriksh.pdf

Σχόλια

Εγκύκλιος για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Kyriaki Fili
Ευχαριστούμε dmariliza για την ενημέρωση αυτή. Κυριακή Φ.
like0

Συμπληρωματική έκθεση ΚΕΔΔΥ αν αλλάζετε εκπαιδευτική βαθμίδα

Εικόνα D.Mariliza
Προσοχή χρειάζεται σε όσους γονείς έχουν γνωμάτευση σε ισχύ αλλά αλλάζουν βαθμίδα τα παιδιά (από νήπια σε δημοτικό, από δημοτικό σε γυμνάσιο κλπ). Εκεί θέλει συμπληρωματική έκθεση ΚΕΔΔΥ. Ενημερώστε το ΚΕΔΔΥ της περιοχής σας, γιατί με την πληθώρα των παιδιών και το φόρτο εργασίας υπάρχει κίνδυνος κάποια παιδιά να μην τα θυμηθούν...
like1

Μα ούτως ή άλλως ίσχυε αυτό

Εικόνα Elena5
Μα ούτως ή άλλως ίσχυε αυτό. Απλά φέτος το ξεκαθάρισαν καλύτερα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.