Ποτέ πρέπει ένα μωρό να επισκεφθεί ειδικό;;;

Εικόνα Σουλα Καραμητσου

Καλησπέρα σας. Εδώ με έφερε ο ιδιαίτερος ανιψιός μου. Τον λέω ιδιαίτερο, γιατί προσπάθησα παρά πολύ για να έρθει στη ζωή. Με λίγα λόγια είναι ένα μωρό απο εξωσωματική με δότη και δοτρια και το μεγαλώνουμε η μανούλα, η γιαγιά και εγώ. Είναι τώρα 10 μηνών. Γεννήθηκε με μια χαλάρωση στο αυχένα. Δεν στήριζε καθόλου καλά το κεφάλι του, αλλά μέρες με τις μέρες είναι όλο και καλύτερα. Είναι σε μια μόνιμη υπερένταση, με μια "αγχωμένη" γρήγορη αναπνοή και γενικά όταν τον έχουμε αγκαλιά παλεύουμε. Δεν κάθεται σταθερά ακόμα και σέρνεται για να μπουσουλισει.

Ο παιδίατρος λέει ότι είναι ένα υπερκινητικο μωρο που ίσως να έχει μαθησιακές δυσκολίες. Ίσως λόγω επαγγέλματος απί την πρώτη στιγμή πιστεύω ότι κάτι έχει. Τώρα τι μη με ρωτάτε. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι, ποτέ πρέπει να δούμε κάποιον ειδικό;;; Και τι ειδικό;;;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.