ΠΡΟΝΟΗΣΕ τ4 ® Έρχεται...

Εργαζόμαστε σκληρά για την έκδοση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ Τεύχος 4! Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει περισσότερους από 200 φορείς από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναβαθμίσεις στο Τεύχος 2 του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"

Το επόμενο Τεύχος 2 κυκλοφορεί στο τέλος του Δεκεμβρίου 2010. Παραθέτουμε συνοπτικά μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το ερχόμενο Τεύχος του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ".

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Νεότερα για την επερχόμενη έκδοση (Τεύχος 2)

Το ερχόμενο Τεύχος 2 του Οδηγού ΠΡΟΝΟΗΣΕ είναι ήδη στα σκαριά και σε μερικές εβδομάδες πάει ...τυπογραφείο. Στόχος μας να κυκλοφορήσει στο τέλος του Δεκεμβρίου 2010. Δωρεάν φυσικά, όπως το Τεύχος 1.

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Support: Υποστηρίξτε τον Οδηγό

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες που χρειάζεστε, εάν θέλετε να δείξετε έμπρακτη υποστήριξη στον Οδηγό ΠΡΟΝΟΗΣΕ που εκδίδεται και διατίθεται δωρεάν από το NOESI.gr. Διαβάστε περισσότερα: www.noesi.gr/pronoise/about.

Ξεκίνησε η ανάρτηση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® (27/6/2010)

θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ, υπολογίζουμε. Ανέβηκαν οι πρώτοι 50 φορείς. Έως 30/6 θα έχει δημοσιευτεί όλος ο Οδηγός. Στο πλαίσιο αυτό, θα δημοσιευτούν 114 νέες σελίδες στο Βιβλίο της Πρόνοιας http://noesi.gr/book/welfare. Βάσει σχεδίου, από αύριο 1/7/2010 θα είναι δυνατό να διαβάσετε / κατεβάσετε δωρεάν το ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Blog: Ειδήσεις και νέα για την τρέχουσα και την ερχόμενη έκδοση

Το Έργο με τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ": Απογραφή υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και ειδικές εκ­παιδευτικές ανάγκες αποτελεί ιδιοκτησία τής "NOESI.gr - Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ". Βασίζεται στο ενημερωτικό υλικό – σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή που διαθέτουν οι φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Σε αυτό το blog (http://noesi.gr/pronoise/blog) μπορείτε να διαβάζετε όλα τα νεότερα για την τρέχουσα και ερχόμενη έκδοση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

ΠΡΟΝΌΗΣΕ ® Το χρονικό της δημοσίευσης του Τεύχους 1

23/6/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"! Σήμερα πήραμε ISSN από την Εθνική Βιβλιοθήκη! Την Παρασκευή καταθέτουμε αντίγραφο στη Βιβλιοθήκη, και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ο οδηγός ΠΡΟΝΟΗΣΕ - Τεύχος 1 - δημοσιεύεται εντός ...Ιουνίου!
20/5/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"!
Έχουν καταγραφεί 94 114 φορείς, ώστε βάσει του αρχικού προγραμματισμού τον Ιανουαριο 2009, προχωρούμε άμεσα στην έκδοση των 100+ φορέων για άτομα με αναπηρία από Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε στην Ολοκληρώθηκε η τελική φάση της αρχειοθέτησης - καταλογοποίησης των φορέων και προχωρούμε άμεσα στην έκδοση ISSN από την Εθνικη Βιβκιοθηκη της Ελλαδος. Ο οδηγός θα επανεκδίδεται με προσθήκη νέων φορέων, πιο ενημερωμένος.

Σελίδες

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο RSS - Βιολόγιο μέλους ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.