Ψάχνουμε έναν αναπτυξιολόγο για ΔΑΔ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Εχω ενα παιδακι με διαχυτη διαταραχη αναπτυξης (ΔΑΔ) και ειναι 10 χρονων. Θελουμε να τον δει ενας αναπτυξιολογος, στο Αττικο Nοσοκoμείο δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε, και ψαχνουμε ιδιωτικα για καποιον καλο γιατρο. Μας εχουν πει για την κ. Τσεκούρα. Αν καποιος εχει συστασεις για την συγκεκριμενη γιατρο ή γνωριζει αλλον γιατρο, ας με ενημερωσει σχετικα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σχόλια

Εμείς πάμε στο Αττικό

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Καλησπέρα! Εμείς εδώ και 3 χρόνια πάμε τον μικρο μας από 18 μηνών στην κυρία Αντωνοπουλου που είναι με τον Μπότη μαζί στο Αττικό. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη, κρατάνε και το ιστορικό του παιδιού, το εξετάζουν με διάφορες μεθόδους κλπ. Γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε? Καλείτε το 1535 και κλεινετε ραντεβού. Όχι όμως νέο ραντεβού αλλά τροποποίηση διαλέξτε για να μιλήσετε με κάποιον στο τηλεφωνικό. Για ιδιωτικά εγώ είχα δει την Αντωνιάδου που ήταν στο Παίδων Πεντέλης αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη... 

like1

Νευροαναπτυξιολόγος

Εικόνα Ανδριανή Μιχαηλίδου

Γεια σου.. Εγώ ερχομαι απο Κυπρο και πηγαίνω στον κο Δημήτρη Δημήτριου Παπαβασιλειου.. Αμπελοκηποι.

Κανουν εξαιρετική δουλεια εκει.. μεχρι που σκέφτομαι να ερθω με το μωρο 3-4 μήνες εκει στο Κέντρο του για εκπαιδευση.

Ευχαριστω

like0

Μείνατε ευχαριστημένοι από τον Δημητρίου;

Εικόνα Angie Kapo

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, μείνατε ευχαριστημένη από τον κ. Δημητριου; Ενδιαφέρομαι να πάω το παιδάκι μου λόγω καθυστέρησης ομιλίας, 2 χρόνων.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.