Ψάχνουμε έναν αναπτυξιολόγο για ΔΑΔ

Εχω ενα παιδακι με διαχυτη διαταραχη αναπτυξης (ΔΑΔ) και ειναι 10 χρονων. Θελουμε να τον δει ενας αναπτυξιολογος, στο Αττικο Nοσοκoμείο δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε, και ψαχνουμε ιδιωτικα για καποιον καλο γιατρο. Μας εχουν πει για την κ. Τσεκουρα. Αν καποιος εχει συστασεις για την συγκεκριμενη γιατρο ή γνωριζει αλλον γιατρο, ας με ενημερωσει σχετικα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σχόλια

Εμείς πάμε στο Αττικό

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Καλησπέρα! Εμείς εδώ και 3 χρόνια πάμε τον μικρο μας από 18 μηνών στην κυρία Αντωνοπουλου που είναι με τον Μπότη μαζί στο Αττικό. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη, κρατάνε και το ιστορικό του παιδιού, το εξετάζουν με διάφορες μεθόδους κλπ. Γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε? Καλείτε το 1535 και κλεινετε ραντεβού. Όχι όμως νέο ραντεβού αλλά τροποποίηση διαλέξτε για να μιλήσετε με κάποιον στο τηλεφωνικό. Για ιδιωτικά εγώ είχα δει την Αντωνιάδου που ήταν στο Παίδων Πεντέλης αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη... 

Νευροαναπτυξιολόγος

Εικόνα Ανδριανή Μιχαηλίδου

Γεια σου.. Εγώ ερχομαι απο Κυπρο και πηγαίνω στον κο Δημήτρη Δημήτριου Παπαβασιλειου.. Αμπελοκηποι.

Κανουν εξαιρετική δουλεια εκει.. μεχρι που σκέφτομαι να ερθω με το μωρο 3-4 μήνες εκει στο Κέντρο του για εκπαιδευση.

Ευχαριστω

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.