Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Aneta Mag

Γεια σας, ποιες οι εμπειρίες σας από την απόκτηση σκυλου  για ένα αυτιστικο παιδι; Το σκέφτομαι σοβαρα  για το 4χρονο παιδι μου, ποια ηλικια θεωρείται καταλληλη και ποια ρατσα σκυλου; Εχω διαβασει πολλα για την θετικη επιδραση του σκυλου, θα ηθελα να μαθω αν ειδατε αλλαγη στο παιδι σας;

Σχόλια

Θα σου πρότεινα έναν μεγαλόσωμο σκύλο

Εικόνα Αγάπη

Καλησπέρα, χωρίς να ειμαι ειδική θα σου πρότεινα εναν μεγαλόσωμο σκύλο γιατί τα μικρόσωμα σκυλάκια ειναι συνήθως πιο άτακτα και νευρικά ας μου επιτραπεί η έκφραση. Η καλύτερη λύση είναι πιστεύω τα λαμπραντόρ ή τα γκόλντεν ριτρίβερ. Ειδικά αν τα έχεις και μέσα στο σπίτι. Κατάλληλη ηλικία δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά θαρρώ πως και πιο μικρό να ήταν το παιδάκι σου θα μπορούσε να συνυπάρχει με ενα κατοικίδιο. Με εκτίμηση 

like110

Μεγάλη υπόθεση ο σκύλος με το παιδί

Εικόνα Izambella

Καλησπέρα. Ψάξε παρά μα παρά πολύ από που θα πάρεις το σκυλί. Υπάρχουν εκτροφεία που εκπαιδεύουν σκυλιά για παιδιά με αυτισμό, τυφλούς, άτομα με επιληψία κλπ.

Στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω υπάρχει εκτροφείο που εκπαιδεύει για τυφλούς και μαλιστα τα δωρίζει. Δεν ξέρω όμως  αν ειδικεύεται σε αυτιστικά παιδιά Κάνε Αναζήτηση στο Google "σκύλος Οδηγός" και θα το βρεις.

Μεγάλη υπόθεση ο σκυλος με το παιδι. Εγώ έχω πρόωρο μωρό και ένα 20% από την εξέλιξη του παιδιού μου οφείλεται στα 2 σκυλιά που έχουμε σπίτι. Ρώτα, μην το αφήσεις! Αξίζει πραγματικά!!

like106

Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Γεώργιος Παπαγεωργίου

Τσέκαρε την ιστοσελίδα ninaservicedogs θα βρεις τα πάντα!

like97

Σας ευχαριστώ πολύ ολους

Εικόνα Aneta Mag

Σας ευχαριστώ πολύ ολους γιατί τις πολύτιμες συμβουλες σας. Ηδη το ψάχνω εντατικά! 

like94

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.